Skoda Vision E Concept – Primele schițe cu prototipul care anunță un Kodiaq Coupe

Skoda a oferit primele schițe oficiale cu viitorul concept Vision E. Acesta va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Shanghai, eveniment care își va deschide porțile în cursul lunii aprilie.

Vision E Concept nu este doar un prototip care anunță un viitor Kodiaq Coupe, el este și o declarație în ceea ce privește mașinile electrice. Pentru moment, Skoda Kodiaq Coupe va fi comercializat doar pe piața din China, începând cu 2019, însă oficialii constructorului din Mlada Boleslav speră ca modelul să ajungă și în Europa.

Ne-ar plăcea să avem acest model și în gama din Europa. Problema o reprezintă capacitatea de producție care nu ne permite să producem tot ce vrem. Vindem atât de mult mașini în acest moment încât un nou model nu ar mai avea loc’, a declarat Christian Strube, oficial Skoda.

Cât despre un viitor produs electric, acesta va fi bazat pe platforma MEB a grupului Volkswagen. În cazul conceptului Vision E, știm că prototipul va oferi circa 300 CP și două motoare electrice. Cu detalii finale vom reveni după debutul de la Shanghai.

Via | AutoExpress

Adaugă un comentariu