Suzuki Vitara Copper Edition este disponibilă în România. Lista de prețuri

Vitara este cel mai bine vândut model din gama Suzuki în România. Începând de astăzi, Vitara poate fi comandat de publicul local și în versiunea Copper Edition. Varianta pornește de la nivelul de echipare Spirit și primește o serie de elemente noi atât la interior, cât și la exterior.

Suzuki Vitara Copper Edition poate fi comandată în 5 combinații de culori (trei single tone și două two tone). În plus, japonezii oferă noua nuanță Sphere Blue Metallic. Tot la exterior observăm jante din aliaj pe 17 inchi în nuanța “copper” și o grilă frontală sport preluată de pe Vitara S.

La interior, versiunea specială primește accente “copper” pe panoul de bord, gurile de ventilație, consolă și portiere. În ceea ce privește sistemele de asistare și siguranță, Suzuki Vitara Copper Edition oferă Radar Brake Support, Cruise Control Adaptiv, sistem de asistență la coborârea în pantă (pe versiunea ALLGRIP) și sistem de asistenţa la plecarea din rampă.

Suzuki Vitara Copper Edition 2WD este disponibilă la un preț de 17.900 euro (TVA inclus), iar Vitara Copper Edition Allgrip la prețul de 19.550 Euro (TVA inclus).

Adaugă un comentariu