Revista Auto Bild nr. 9 din 30 aprilie 2015

Pentru numărul 9 am dezvăluit planurile secrete ale grupului Volkswagen de extindere a gamei de modele SUV: noua generație a lui Tiguan va avea trei versiuni de caroserie, Skoda Yeti nu va mai fi singur, iar SEAT este la un pas de a lansa primul SUV din gamă.

Între timp, nemții își tot dau contre. Mercedes-Benz a prezentat conceptul viitorului GLC Coupé, care va rivaliza cu BMW X4, iar bavarezii au publicat primele informații despre noua Seria 7, care amenință supremația Clasei S în lumea luxului. Undeva mai în spate, timid, Ford își arată aspirațiile premium cu noua versiune Vigniale Mondeo.

Și cum nu trece nicio lună fără teste, am evaluat câteva mașini noi pe drumurile din România: noul Suzuki Vitara, BMW Seria 2 Cabriolet, Ford Fiesta Red, Hyundai i10 DUO S GPL. Ba chiar am zburat și în călduroasa Spanie, unde am testat noul Ford S-MAX.

Tot în acest număr am comparat trei modele de clasă mică cu motoare pe benzină și puteri de peste 100 CP: Skoda Fabia, Mazda2 și Opel Corsa. Evident, unul singur a ieșit câștigător din această confruntare.

Oare sunt suficienți trei cilindri pentru a fi câștigător în clasa compactă? Noul BMW 116 a avut un meci greu contra principalilor rivali – toți dotați cu motoare în patru cilindri.

La rubrica practic am vorbit despre o nouă inovație pe piața cosmeticii auto: folia auto lichidă!

Cât de bine se descurcă actuala generație a lui Ford Focus pe termen lung? Este acest model o alegere bună la mâna a doua? Rezultatele sunt surprinzătoare!

Și asta nu e tot, pentru că mai avem și impresiile unei aventuri incredibile, de 1500 km, la volanul lui Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse.

Lectură plăcută!

Adaugă un comentariu