Oficial: Dacia Duster Air si Sandero Black Touch – Editii speciale pentru cele mai iubite modele autohtone

Dacia va expune noile editii speciale Duster Air si Sandero Black Touch in cadrul Salonului Auto de la Paris.

Astfel, Dacia completeaza standul din cadrul evenimentului parizian, pe podeaua caruia vom mai vedea Dokker Stepway si Lodgy Stepway. Momentan, noile Duster Air si Sandero Black Touch vor fi disponibile doar pe piata din Franta, mai multe detalii, urmand sa fie comunicate la Paris.

 

Dacia Sandero Black Touch

Noul Dacia Sandero Black Touch are la baza versiunea Laureate a hatchback-ului de la Mioveni si poate fi comandat in culoarea Comete Grey. La nivel exterior, observam un set de jante de aliaj cu o dimensiune de 15 inch si o serie de accente vopsite in culoarea negru perlat.

La interior, aceeasi nuanta speciala poate fi regasita pe diverse accesorii, in timp ce sistemul Media Nav, cruise controlul cu limitator de viteza si sistemul de climatizare completeaza lista de echipamente.

Sub capota lui Dacia Sandero Black Touch, producatorul de la Mioveni va oferi trei unitati. Vorbim despre motorul de 1,2 litri 16V de 75 CP, despre benzinarul TCe 90 si despre unitatea diesel dCi 90.

In Franta, pretul pentru versiunea entry-level pleaca de la 10.450 de euro.

 

Dacia Duster Air

Dacia Duster Air este o versiune speciala inspirata de lumea aviatiei. Astfel, la nivel exterior, SUV-ul de la Mioveni vine cu carcase pentru oglinzile laterale in nuanta Imperial Yellow, cu protectii suplimentare atat in partea frontala, cat si in cea posterioara si o serie de abtibilduri ce infatiseaza un altimetru. La final, amintim de geamurile cu tenta si de jantele de 16 inch.

La interior, Dacia Duster Air vine cu covorase speciale, cu broderii de culoare galbena si cu o parte a unui altimetru stilizat atat pe spatarul scaunelor, cat si pe volan.

Sub capota, Duster Air va putea fi comandat alaturi de motorul TCe 125 si in compania unitatii dCi 110. Cei care vor o versiune cu tractiune integrala, vor fi nevoiti sa aleaga motorul diesel, intrucat Dacia nu ofera aceasta optiune si pentru editiile echipate cu propulsorul pe benzina.

In Franta, pretul pentru versiunea entry-level pleca de la 16.200 de euro.

Adaugă un comentariu