5 celebrități de la ei care au murit în accidente de mașină

Statisticile arată că în fiecare zi, pe drumurile din întreaga lume, mor în accidente rutiere aproximativ 3.400 de oameni. Alte câteva zeci de mii rămân afectate pentru tot restul vieții din pricina unui impact. Iată 5 celebrități internaționale care au murit în urma accidentelor rutiere:

Paul Walker (40 de ani)

Pe data de 30 noiembrie 2013, Paul Walker și-a pierdut viața când mașina în care se afla, un Porche Carrera GT din 2005 a intrat într-un stâlp de lumină. Prietenul său, care conducea era șofer profesionist de mașini de curse. Șoferul a pierdut controlul volanului din pricina vitezei excesive.

paul

James Dean (24 de ani)

Pe data de 30 septembrie 1955, James Dean și-a pierdut viața dupa ce autoturismul sau Porsche Spyder 550, în care se afla împreună cu mecanicul Rolf Weutherich, s-a ciocnit cu o altă masina pe o autostradă din California. Actorul a murit în drum spre spital din cauza rănilor la nivelul gâtului.

James_Dean

Prințesa Diana (36 de ani)

Pe data de 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină în tunelul stradal numit Pont de l’Alma din Paris, împreună cu Dodi Al-Fayed și cu șeful securității de la Hotelul Ritz din Paris, Henri Paul. Mașina lor marca Mercedes-Benz S280 neagră din 1994 s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului. Șoferul circula cu 200 de km/h pentru a scăpa de paparazzii.

diana

Albert Camus (64 de ani)

Scriitorul Albert Camus a murit pe 4 ianuarie 1960 într-un accident de mașină, la vârsta de 64 de ani. Unii cred că accidentul a fost rezultatul unei intrigi sovietice. “În acea zi, Camus trebuia de fapt să se întoarcă acasă cu trenul. Îşi luase chiar şi biletul de tren, dar s-a răzgândit în ultimul moment şi a decis să meargă acasă cu Michel Gallimard (nepotul lui Gaston Gallimard, fondatorul celebrei edituri franceze). De altfel, automobilul îi aparţinea lui Gallimard”, a declarat ulterior un martor. Automobilul marca Facel Vega a intrat într-un copac.

albert_camus

Grace Kelly (52 de ani)

Actrița Grace Kelly a îndoliat Statele Unite când a murit într-un accident rutier, pe 14 septembrie 1982, la doar 52 de ani. Aceasta a suferit un atac vascular cerebral în timp ce era la volan și a pierdut controlul mașinii. Fiica ei Stephanie a supraviețuit.

Grace_Kelly_MGM_photo

Adaugă un comentariu

Articole similare