BMW M2 Coupe a intrat pe linia de asamblare

Deși au trecut doar câteva zile de la prezentarea oficială a noului BMW M2 Coupe, oficialii companiei bavareze ne anunță că modelul a și intrat pe linia de asamblare a uziei din Leipzig.

Mulțumită flexibilității uzinei germane, noul M2 Coupe putut fi integrat cu succes în planul actual. Volumul generat de facilitatea din Leipzig este de aproximativ 750 de vehicule convenționale pe zi, la care se adaugă aproximativ 100 de exemplare i8 și 20 de unități i3.

La nivel exterior, BMW M2 Coupe afișează un look extrem de agresiv și sportiv, specific modelelor gândite să reprezinte filozofia M. Interiorul este oferit în aceleași note, iar propulsorul de 3,0 litri vine în completarea atuurilor.

productie bmw m2 coupe leipzig

Unitatea oferă 370 CP la la 6.500 rpm și 465 Nm între 1.400 și 5.560 rpm. Pentru o scurtă perioadă, cuplul motor oferit poate crește până la 500 Nm, mulțumită unei funcții de overboost. Modelul este disponibil fie cu o transmisie manuală, fie cu una cu dublu ambreiaj. Pentru un plus de viteză, pachetul M Driver ridică limitarea clasică de 250 km/h la 270 km/h.

Detalii complete despre BMW M2 Coupe găsiți aici.

Adaugă un comentariu