BMW M2 Coupe primește o gamă largă de accesorii M Performance

Așa cum deja ne-am obișnuit, BMW lansează o gamă de produse M Performance pentru cele mai noi modele. De această dată, sub incidență se află noul M2 Coupe. Conform oficialilor germani, accesoriile cuprind componente derivate din motorsport și promit să îmbunătățească nu doar zona vizuală, ci și performanțele.

Din punct de vedere estetic, BMW M2 Coupe poate fi echipat cu praguri față și laterale din plastic ranforsat cu fibră de carbon. Același material a fost folosit pentru realizarea unui nou difuzor spate și a noilor capace pentru oglinzi.

Citește și: BMW M2 Coupe este disponibil și în România

Cei care vor și mai multă “muzică” din partea lui M2 Coupe pot opta pentru sistemul de evacuare cu clapetă. Acesta îmbunătățește nu doar aspectul vizual, ci și sunetul produs de motorul lui M2 Coupe. Tot din punct de vedere tehnic, cel mai mic membru al familiei M poate fi echipat cu suspensia M Performance care oferă o gardă la sol mai mică cu 5 mm, dar îmbunătățește și ținuta de drum a vehiculului. La final amintim de plăcuțele de frână M Performance care sunt optimizate pentru utilizarea pe circuit.

Citește și: BMW M2 Coupe – Poze și detalii oficiale cu cel mai mic membru al familiei M

Interiorul lui BMW M2 Coupe poate fi accesorizat cu covorașe speciale, cu capace pentru pedale și cu volanul prevăzut cu un race display. Acesta din urmă oferă informații vitale pentru cei care iubesc circuitul. Am păstrat pentru final kitul de interior M Performance Carbon. Acesta include elemente decorative pentru maneta selectorului de viteze, pentru consola centrală și pentru mânerul frânei de mână.

Adaugă un comentariu