Hyundai Tucson a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Cehia

Hyundai a anunțat că a demarat producția lui Tucson în cadrul uzinei din Nošovice, Cehia. Debutul procesului de asamblare s-a desfășurat în prezența președintelui, a membrilor managementului Hyundai Motor Manufacturing Cehia și ai echipei de pregătire.

Noua generație Hyundai Tucson vine să înlocuiască vechiul ix35 și a debutat în mod oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an. Modelul are la bază o platformă nouă și propune un look croit pe filozofia de design cu care producătorul sud-coreean ne-a obișnuit.

Noul Hyundai Tucson inspiră dinamism, element subliniat de elementele exterioare ale modelului. La interior, asiaticii au pregătit o serie de dotări avansate menite să satisfacă atât confortul, cât și siguranța ocupanților.

????????????????????????????????????

Hyundai va pune la dispoziția clienților două motoare pe benzină și trei diesel. Fanii benzinarelor vor putea opta fie pentru cel de 1,6 litri GDI de 135 CP, fie pentru cel 1.6 T-GDI de 176 CP. Iubitorii motoarelor diesel vor putea alege motorul de 1,7 litri de 115 CP sau pe cel de 2,0 litri în versiunile de putere de 136 CP sau 184 CP.

Cei care aleg unitatea turbo de 1,6 litri vor putea opta fie pentru o transmisie manuală în șase trepte, fie pentru una cu dublu ambreiaj cu șapte rapoarte.