Mercedes-Benz GLC F-Cell vine în 2017

Chiar dacă uneori Mercedes-Benz se face că nu înțelege care e treaba cu emisiile, când vine vorba de lucruri serioase, nemții se conformează și turează motoarele atât cât este necesar. Spre exemplu, Dr. Thomas Weber a declarat într-un interviu pentru o publicație internațională că versiunea F-Cell a lui Mercedes-Benz GLC va fi expusă în 2017.

Oficialul constructorului german a spus că viitorul crossover va benficia de cele mai avansate sisteme din zona pilelor de combustie. În acest caz, cu siguranță vom vedea o structură compactă a sistemului de propulsie care să nu ocupe foarte mult spațiu.

Citește și: Mercedes-Benz Clasa E AllTerrain – Rival pentru A6 Allroad

Mai mult decât atât, oficialul german a confirmat că în viitorul apropiat vom face cunoștință cu un nou vehicul 100% electric. Acesta ar urma să aibă o autonomie cuprinsă între 400 și 480 de kilometri și va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2017.

Citește și: Vânzări: BMW rămâne lider în lupta cu Mercedes-Benz și Audi

Cu detalii complete atât despre GLC F-Cell, cât și despre viitorul model electric, vom reveni după ce producătorul va pregăti un comunicat amplu.

Via | WCF