Prețuri România – Renault Megane pleacă de la 14.800 de euro

Renault a organizat sesiunea de teste naționale cu noua generație Megane. Totodată, producătorul francez a publicat și lista de prețuri pentru hatchback-ul compact.

Noua generație Renault Megane pleacă de la 14.800 de euro pentru modelul în versiunea de echipare Life și dotat cu motorul pe benzină de 115 CP. Tot pe lista unităților pe benzină găsim propulsorul Energy Tce de 130 CP (disponibil doar în varianta de echipare Zen), dar și agregatul Energy TCe de 205 CP echipat cu transmisia cu dublu ambreiaj EDC.

Acesta din urmă va fi disponibil doar pe versiunea de echipare GT. Prețul anunțat de producător este de 22.250 de euro cu TVA inclusă.

Citește și: Renault Megane: O nouă direcție

Pentru iubitorii motoarelor diesel, Renault pune la dispoziție unitățile dCI 90, dCI 110 și dCI 130. Ultimele două pot fi cuplate și la o cutie de viteze cu dublu ambreiaj, și pot fi comandate în versiunile de echipare Zen și Intens.

Citește și: Renault Megane Estate – Primele poze oficiale

Cel mai accesibil Megane dotat cu motor diesel este cel în varianta de echipare Life și motorul dCI 90. Acesta are un preț de pornire de 16.150 de euro cu tot cu TVA.

Adaugă un comentariu