SAB si Accesorii 2014 debuteaza in 23 octombrie

In perioada 23 octombrie – 2 noiembrie, Salonul Auto Bucuresti si Accesorii 2014 debuteaza la Romaero Baneasa.

Companiile care vor expun masini in cadrul SAB si Accesorii 2014 sunt: BMW, Citroen, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Land Rover, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot si Suzuki.

Fiecare dintre aceste marci amintite mai sus vor sosi cu o multime de modele deja disponibile in showroom-uri, dar si cu cateva premiere. Mercedes-Benz va sosi in premiera nationala cu Clasa S Coupe si CLS facelift, Ford va expune noua generatie a lui Mondeo, in timp ce Jaguar Land Rover va anima standul cu ajutorul lui Range Rover Sport.

Nissan va prezenta la SAB si Accesorii 2014 noile Qashqai, Juke si X-Trial, in timp ce Hyundai si Mitsubishi vor sosi cu aproape toata gama de modele disponibile in lista.

In pavilionul destinat pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto si societatilor de leasing si asigurari puteti descoperi cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente. De asemenea, pe tot parcursul evenimentul vor avea loc demonstratii tehnice si teste puse la dispozitie de prestgioase firme din acest domeniu.

Adaugă un comentariu