Skoda Superb a intrat pe linia de asamblare

Primul exemplar al noii generații Skoda Superb a părăsit linia de asamblare a uzinei din Kvasiny. Pentru a putea face față noilor cerințe de producție, facilitatea cehilor a trecut printr-un program masiv de îmbunătățire.

“Debutul producției lui Skoda Superb este un moment fantastic și plin emoție pentru întrg brand-ul, dar mai ales pentru uzina din Kvasiny”, a declarat Michael Oeljeklaus, membru în board-ul Skoda care se ocupă de producție și logistică.

Citește și: Live Geneva 2015 – Skoda Superb își dezvăluie formele în fața publicului elvețian

Skoda Superb – Detalii

Skoda Superb a debutat în fața publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cea de-a treia generație a modelului din Mlada Boleslav se laudă cu un look nou, cu un interior demn de zona premium și cu motoare de top.

skoda superb

Vezi și: Video spion cu viitoarea Skoda Superb Combi

Noua zonă frontală are o personalitate puternică și amplifică senzația de masivitate, de mașină lată, cu valențe premium. Iar spatele… ei bine spatele este cel care schimbă dramatic echilibrul de forțe.

Ca și până acum, Skoda Superb se face remarcat prin spațiul oferit la interior. În plus, modelul ceh se va remarca prin habitaclul bine echipat raportat la preț.

Lista de motorizări a noii generații Skoda Superb

[table id=502 /]

Citește și: Oficial – Noua Skoda Superb