Toyota, dată în judecată pentru că izolația cablurilor electrice este mult prea apetisantă pentru rozătoare

Janice Toler este numele șoferiței care a înaintat un proces împotriva Toyota. Iar acum să vă povestim toate lucrurile pentru a înțelege ce, cum și de ce.

Doamna Toler a mers într-un service Toyota din cauza problemelor avute cu mașina sa, o RAV4. După o verificare, oamenii din service i-au spus că toată instalația electrică trebuie înlocuită întrucât rozătoarele și-au făcut de cap. După cum probabil ați intuit, cablurile roase de șoricei nu reprezintă o condiție pentru înlocuirea elementelor defecte sub incidența garanției. Drept pentru care, Janice Toler trebuia să scoată din buzunar suma de 5.500 de dolari.

Conform aceleiași surse, șoferița spune că izolația pe bază de soia a cablurilor este un defect. Astfel, japonezii sunt acționați în instanță pentru că au înlocuit vechile izolații “pentru profit și pentru scăderea costurilor de producție”.

Pentru moment nu știm dacă procesul intentat de Janice va deveni unul colectiv. Se pare că în 2015, un alt posesor de RAV4 a întâlnit aceeași problemă.

Via | Motor1