Un șofer din România a oprit lângă un polițist și i-a transmis: “Nu vă merge niciun bec pe frână”. Reacția omului legii! | VIDEO

Mulți dintre oamenii legii din România nu știu ce înseamnă, de fapt, “puterea exemplului”. Un conducător auto a avut curajul să le atragă atenția polițiștilor de la circulație, dat fiind că acestora nu le mergea niciun stop pe frână.

Un șofer care a rămas în urmă cu câteva luni fără talon întrucât nu-i mergea un bec pe spate, a întâlnit în trafic o mașină a oamenilor legii căreia nu-i funcționa nici măcar un stop pe frână.

Cu prima ocazie, conducătorul auto a oprit lângă Loganul de Poliție și le-a spus polițiștilor: “Bună! Voiam să vă atenționez că pe frână nu vă merge niciun bec. Mie, acum vreo trei luni, pentru un singur bec, mi-a luat talonul și voiam să vă atenționez nu vă ia vreun coleg talonul”.

Vestea părea că i-a luat prin surprindere și pe polițiști. Doar la prima vedere însă. “E bec cu întrerupător”, a răspuns impasibil polițistul de la volan. Ce o fi vrut să spună?

Vezi AICI IMAGINI!

Sursă: trafictube.ro

Adaugă un comentariu