Volkswagen pregătește un SUV misterios pentru Beijing

Volkswagen a publicat o serie de imagini teaser care prefigurează un viitor concept hibrid. Conform zvonurilor apărute în presă, prototipul ar urma să anticipeze viitoarea generație a lui Touareg, însă până acum informația nu a fost confirmată de nemți.

Conceptul misterios va fi expus cu ocazia Salonului Auto de la Beijing și integrează o serie de detalii interesante. Vedem o capotă cu nervuri, stopuri cu OLED și lumini de zi ce par preluate de pe conceptul T-Cross Breeze.

volkswagen concept misterios (4)

Vântul schimbării promite lucruri interesante și sub capotă. Aici, Volkswagen promite un sistem de propulsie hibrid care oferă 376 CP și 700 Nm. Tehnologia hibridă ar urma să permită o rulare exclusiv electrică de circa 30 de kilometri, în timp ce consumul mediu mixt se va cifra la 3 l/100 km.

Conceptul pregătit de germani va fi capabil de performanțe bune. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6 secunde, iar viteza maximă va fi de 223 km/h.

Pentru moment, oficialii Volkswagen nu au publicat și imagini cu interiorul, însă au avut grijă să ne dea câteva detalii interesante. Conceptul misterios va integra sistemul Active Info Display și sistemul multimedia pe care deja îl cunoașteți.

Adaugă un comentariu