Vrei un LaFerrari și nu ai bani pentru el? Un mic constructor auto american are soluția.

Chiar dacă ai impresia că în poze vezi un LaFerrari este bine de știut că nu e așa. Și acest supercar nu este nici copiat după LaFerrari, deși, din nou, așa pare. O companie americană lucrează la acest supercar încă din anul 2012, când Ferrari nu prezentase încă hyperarul lor. 

 

Din lipsa de fonduri, americanii nu au putut lansa modelul lor mai devreme, astfel încât, în acest moment, pare că acesta a fost copiat la nivel de design. Dar ER W70, pentru că acesta este numele său, nu este doar o copie ieftină, ci un supercar ce costă 250.000 de dolari, planul fiind de a construi doar 70 de unități.

Prețul este justificat de performanțe – propulsia este asigurată de un motor V8, de proveniență GM, de 7,0 litri, care produce 626 CP. Tracțiunea este asigurată de puntea spate, iar cutia de viteze are 6 trepte și este transaxel.

Deși construcția este una scumpă, structura mașinii este din aluminiu pentru a asigura o masă redusă, iar anumite elemente sunt din carbon.

Dacă totuși puterea nu este suficientă poți opta pentru montarea a două turbine care vor crește puterea la 900 CP sau 1200 CP. Producția va începe luna viitoare.

Deci, LaFerrari sau ER W70?

 

Video

Adaugă un comentariu