Imagini teaser: Spaniolii de la Cupra urmează să prezinte un concept 100% electric

Brandul de perfornață lansat de Seat pregătește de zor un concept 100% electric.Spaniolii de la Cupra urmează să prezinte autoturismul în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. 

Din imaginile prezentate de Cupra, conceptul pare să fie un SUV-coupe. Autoturismul va folosi noul limbaj de design și corespunde planurilor de electrificare ale Grupului VW.

Noul concept împrumută o serie de elemente de design de la Cupra Formentor. Acesta din urmă a fost prezentat în primăvară la Salonul Auto de la Geneva. Diferența dintre aceste modele este că Formentor dispune de un sistem de propulsie hibrid capabil să dezvolte o putere maximă de 245 CP.

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Oficialii Cupra au declarat că autoturismul combină prezența impozantă a unui SUV' cu aspectul suplu al unei sportive'. Conceptul dispune de sigle iluminate atât în față, cât și în spate.

Autoturismul a fost conceput să fie cât mai eficient. Toate elementele aerodinamice ale caroseriei sunt funcționale și au fost gândite să ofere o autonomie cât mai mare. Deocamdată, spaniolii nu au dat detalii despre platforma care a fost folosită pentru concept, dar bănuim că este utilizată aceeași arhitectură (MEB) cu ajutorul căreia a fost construit și conceptul Seat el-Born.

Adaugă un comentariu