Auto Cobălcescu inaugurează un showroom BMW la Pitești. Investiție de 500.000 €

Dealerul Auto Cobălcescu își extinde investiția în Pitești cu debutul unui showroom BMW, unde vor fi expuse șapte modele ale mărcii.

Citește și:

My BMW, noua aplicație de mobil a bavarezilor, vine cu 40 de funcții

BMW X6 M Competition: Exces de zel? Asta înseamnă M!

BMW în viziune 3D: creat de imprimantă

Punctul BMW Auto Cobălcescu din Pitești tocmai a fost extins cu un showroom, un spațiu de 475 de metri pătrați unde vor fi expuse șapte modele BMW. Prin această adiție, Auto Cobălcescu oferă clienților BMW din județul Argeș seria completă de servicii: service, vânzare de mașini noi și second-hand.

„Lansarea unui dealership perfect aliniat la standardele unui brand precum BMW este, în sine, o provocare. O provocare cu atât mai importantă în contextul unui an cu multe ruperi de ritm și blocaje impredictibile, de altfel. Susținerea pe care am primit-o de la autoritățile locale, solicitudinea cu care am fost tratați mai ales de primăria municipiului Pitești, au fost esențiale pentru a putea urma planul stabilit. O altă provocare importantă, clasică de acum, este lipsa forței de muncă și, aș adăuga, a oamenilor motivați, nu neapărat calificați. Procesul de consolidare a echipei de la Pitești a început deja, dar ne așteptăm să continue și în 2021′, a declarat Silviu Docan, Branch Manager BMW Auto Cobălcescu Pitești.

Extinderea Auto Cobălcescu în județul Argeș a început cu deschiderea, în 2018, a unui service autorizat BMW, o investiție de 1,35 milioane de euro. Adiția din acest an a ridicat cifra de investiții la 1,85 milioane de euro. Pe lângă showroom, centrul BMW Auto Cobălcescu din Pitești a primit și un atelier suplimentar de mecanică.

Iar planurile de extindere nu se opresc aici: în 2021, Auto Cobălcescu are în plan construcția unui nou atelier de mecanică, cu 6 elevatoare, stand de geometrie, calibrări instalații de aer condiționat și service de roți. O investiție de 150.000 de euro, care va dubla capacitatea de service a dealerului.

Adaugă un comentariu