My BMW, noua aplicație de mobil a bavarezilor, vine cu 40 de funcții

BMW a dezvoltat o nouă aplicație de mobil, care se numește sugestiv My BMW și care aduce și mai multe funcții pentru utilizatorii acesteia.

Citește și:

BMW în viziune 3D: creat de imprimantă

BMW Motorrad Definition CE 04: Un maxi-scuter din viitor

Chasing iNEXT: o serie de episoade online marca BMW

BMW a lansat o nouă aplicație de mobil, My BMW, care înglobează funcțiile BMW Connected și vine și cu o serie de funcții noi, spune producătorul. Aceasta este disponibilă atât pentru utilizatorii de iPhone cât și pentru cei de telefoane cu Android.

Prin My BMW poți verifica, exact ca și înainte, starea mașinii — combustibil în rezervor sau energie în baterie, în funcție de caz, autonomia rămasă etc. În cazul electricelor și al hibridelor, prin My BMW poți acum să pregătești temperatura ideală în mașină. Altfel, prin My BMW poți să trimiți o adresă de pe telefon direct pe navigația mașinii, iar update-urile over-the-air vor putea fi downloadate pe telefon și apoi transferate în mașină când dorește utilizatorul.

Versiunea de iPhone vine cu o funcție nouă, Digital Key, care permite încuierea/descuierea mașinii și prin intermediul telefonului mobil. „Cheia digitală’ poate fi „împărțită’ cu până la cinci utilizatori (fiecare trebuie să aibă un ID activ în contul BMW), fiecare dintre aceștia putând seta o serie de setări preferențiale pentru mașină. Proprietarul mașinii are puterea de a seta o viteză maximă a mașinii pentru fiecare dintre ceilalți utilizatori.

Adaugă un comentariu