(P) Alege asigurări ieftine de la TCV

Se apropie termenul de valabilitate al asigurării tale RCA și vrei să o reînnoiești? Primul pas este de a alege o ofertă pe site-ul nostru web, tcv.com.ro. Pentru a face acest lucru, luați certificatul de înmatriculare sau cartea mașinii, care prezintă toate caracteristicile mașinii care urmează să fie asigurată: înmatriculare, dată primei întrări în funcțiune, model, putere, capacitate cilindrică etc.

Dacă nu sunteți încă asigurat la TCV, trebuie să completăți informațiile referitoare la șofer: numele, prenumele, adresa, dată permisului de conducere, penalizări, istoric etc. Informațiile despre trecutul șoferului sunt înregistrate în declarația furnizată de fostul asigurător, iar acest document va va fi solicitat după încheierea contractului de asigurare. Dacă sunteți deja asigurat la TCV, datele personale sunt completate automat, pe câmpurile disponibile și nu trebuie rescrise.

Odată ce formulă a fost aleasă și garanțiile selectate, va puteți încheia asigurarea direct online, însă folosind funcția pusă la dispoziție, aceea de calculator asigurare RCA pe tcv.com.ro, unde veți pute efectua rapid un calcul RCA prin care să aflați prețul cel mai bun pentru următoarea asigurare auto online. Prin această calculare RCA șoferii pot să obțînă o lista a prețurilor la asigurări, de unde pot opta pentru varianta cea mai convenabilă din punct de vedere financiar.

Asigurarea RCA obligatorie este nivelul minim legal de asigurare auto cerut de lege. Această este obligatorie chiar dacă vehiculul nu este condus prea mult timp. De asemenea, această  include cel puțîn o acoperire de răspundere civilă: daunele cauzate altora într-un accident pentru care sunteți responsabil sunt acoperite, fie ele fizice sau materiale.

Cu TCV, asigurarea pentru o terță parte include garanții suplimentare: de exemplu, daune cauzate vehiculului de evenimente climatice din ce în ce mai frecvente grindină, inundații sau chiar protecție legală. Planul nostru de asigurare terță parte îmbunătățit va acoperă chiar și în caz de furt, incendiu și spargeri.

În obținerea unei asigurări RCA online sunt importante o serie de informații care vizează tipul de vehicul, vechimea să, utilizarea pe care o aveți, bugetul de care dispuneți, iar toate aceste criterii vor determina varianta de preț cea mai potrivită pentru situația nevoile pe care le aveți. Ceea ce contează în alegerea unui plan de asigurare auto este valoarea vehiculului și capacitatea de reparație în cazul distrugerii acestuia.

Valoarea unei mașini scade în timp, iar la zece ani de la intrarea să în circulație, reducerea să este una destul de mare. Dacă vehiculul pe care îl dețineți nu mai este nou, va sfătuim să revizuiți acest lucru împreună cu consilierii noștri de la TCV pentru a găși o varianta de asigurare RCA cât mai avantajoasă pentru noile nevoi pe care le aveți.

De asemenea, aceștia va pot sfătui cât mai obiectiv în cazul în care sunteți indecis asupra unei polițe RCA și va potâ ajută să gășiți varianta ideală. Pentru a obține o asigurare auto ieftină, să știți că există câteva sfaturi: comparați ofertele înainte de a alege un contract, veți scoate astfel cel mai bun raport calitate – preț. De asemenea, acordați o atenție deosebită garanțiilor de care aveți nevoie, astfel încât să nu plătiți pentru serviciile de care nu aveți nevoie. În cele din urmă, nu ezitați să folosiți funcția de calcul asigurare auto disponibilă pe tcv.com.ro!

Pentru a alege cel mai bun contract de asigurare auto, este recomandat să luați în considerare sfaturile unui broker de asigurări de încredere, așa cum suntem noi, cei de la TCV. Prin urmare, puteți fi sigur că alegeți, datorită sfaturilor sale de specialitate, cea mai eficientă acoperire cu obiectivitate completă.

Optați pentru asigurări la TCV și nu uitați de posibilitatea de a folosi acel calculator asigurare RCA pe tcv.com.ro!

Adaugă un comentariu