6 motive pentru care ai nevoie de un televizor nou, chiar şi după campionatul mondial de fotbal

Televizorul tău este încă funcţional. Asa că te gandeşti că nu ai motive să îl schimbi, nu? Mai mult, tehnologia e matură şi inovaţiile au lipsit în ultimii ani aşa că nu vezi motive să te gândeşti la o nouă achiziţie.

Tocmai de aceea am decis să ne uităm cum arată piaţa de televizoare în anul 2018, să vedem care sunt noutăţile, care sunt inovaţiile şi care sunt funcţiile oferite de modelele 2018.

Diagonala televizorului
Precum ecranul telefonului din buzunar sau fiecare generaţie a gamei nostre preferate de maşină dimensiunile cresc de la an la an împinse de inovaţia în tehnologie cât şi de nevoile noastre ca utilizatori. Iar televizorul din casele noastre este cel mai bun exemplu de bigger is better. Divertismentul se vede cel mai bine pe un ecran mare, fie că vorbim de finala campionatului mondial de fotbal, sezonul de Formula 1 sau orice altă competiţie sportivă. Atmosfera din casa se transformă şi te vei simţi exact ca şi cum ai fi prezent pe stadion, în mijlocul acţiunii. Noul standard al ecranelor mari este de 138 cm şi pentru un plus al experienţei poţi încerca o diagonală de 163 cm. Da, chiar şi pentru un apartament!

Categorii de televizoare
Mergând mai departe putem observa modele de televizoare cu rezoluţie Ultra HD 4K cu aceeaşi diagonală dar cu preţuri diametral opuse, ex. un model de 55 inchi -138 cm poate fi achizitionat cu un preţ începând cu 2.500 lei, preţ ce poate urca şi până peste 10.000 lei în funcţie de categoria de produs. Diferenţa se regăseşte în calitatea imaginii şi modalitatea în care aceasta este procesată, adâncimea de culoare a ecranului, gama premium având capacitatea de a afişa un miliad de nuanţe de culori, luminozitate ce poate ajunge şi la 2000 de niţi, contrast îmbunătăţit pentru scene întunecate ce vor dezvălui chiar şi cele mai mici detalii. Să nu uităm şi diferenţele pe partea de design, avem modele în piaţă ce se integrează perfect în orice decor eliminând cablurile inestetice sau dezordonate şi care ascund chiar şi ecranul negru atunci când televizorul este oprit.

Calitatea imaginii
În fiecare an noi tehnologii apar pentru o procesare mai bună a imaginii şi pentru a creşte experienţa de cinema de acasă. Putem aminti aici de noua gamă Samsung QLED 2018, ce stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte calitatea imaginii, modele capabile să atingă o luminozitate maximă de 2000 de niţi astfel încât te vei putea uita la televizor indiferent de conditiile de lumină din cameră. Tehnologia Q Color cu posibilitatea reproducerii unui volum de culoare de 100% iar scenele vor avea culori exact ca în realitate fără a avea acel efect de culoarea ştearsă – wash-out. Compatibilitatea cu cel mai nou standard de imagine HDR10+ este asigurată pentru o experienţă completa cu cele mai noi titluri video lansate de Hollywood.

Simplitatea stă în detalii
Televizoarele de generaţie nouă sunt capabile de mai mult, mult mai mult. Scapă de multitudinea de telecomenzi pentru dispozitivele conectate la televizor şi foloseşte o singură telecomandă pentru a controla mediabox-ul TV, sistemul Home Cinema sau consola de jocuri. Acum nu mai pierzi timp căutând telecomanda potrivită şi poţi să te bucuri de mai mult conţinut, cu mai puţin efort.

Experienţa TV mai inteligentă
Tot conţinutul pe care îl doreşti acum mai uşor de accesat. Prin intermediul aplicaţiilor incluse în platforma smart nu vei pierde niciun episod din serialul preferat. Ai la dispoziţie principalii furnizori de conţinut video cum ar fi Netflix, HBO Go, Amazon Video, YouTube şi mulţi alţii. Experimentează o imagine excepţională cu conţinut video 4K HDR şi vezi experienţa de cinema la tine acasă. Profunzimea imaginii şi culorile vii transformă experienţa de vizionare şi te captivează complet.

Liderul în vânzările de TV pe piaţa globală
Samsung este liderul incontestabil al vânzărilor de TV pe piaţa globală. De 12 ani conform IHS Markit. Gama Samsung 2018 aduce utilizatorilor cele mai bune inovaţii pentru experienţa de vizionare desăvârşită, design elegant ce se integrează perfect în camera ta şi o platformă smart pentru tot conţinutul video de care ai nevoie.

Concurs cu premii
Samsung lansează un concurs prin care poți câștigă 10.000 de euro sau televizoare QLED, campania derulându-se în perioada 7 iunie – 19 iulie 2018. Concursul se desfășoară pe durata Campionatului Mondial de fotbal din Rusia. Cei care doresc să participe trebuie să cumpere orice model de televizor Samsung în perioada indicată și apoi să îl înregistreze sunând la numărul de telefon 021.2070016.

 

Adaugă un comentariu