(P) 3 obiective de top pe care le poți vizita cu ajutorul unui serviciu de închirieri auto din București

Capitala României este dinamică, energică și foarte distractivă. Mulți turiști care ajung în țară își rezervă o zi sau două pentru a o vizita, înainte de a pleca în Transilvania, în Moldova sau pe litoral.

Deoarece timpul este limitat, cea mai apreciată metodă de deplasare se face prin apelarea la serviciul inchirieri auto Bucuresti. Astfel, poți câștigă timp pentru a te plimba prin parcuri, să stai la cafenele modere sau să vizitezi cele mai frumoase obiective turistice.

Obiective recomandate de serviciul închirieri auto București
Comunismul a schimbat fața Bucureștiului pentru totdeauna, și nu poți remarca asta mai bine decât plimbându-te cu mașina prin oraș. Apelând la serviciul închirieri auto București, poți vedea că o mare parte din centru este modernă, în timp de clădirile vechi se află în diverse stadii de degradare. În același timp, poți descoperi spendide biserici ortodoxe din secolele al XVII-lea și al XVIII-lea, dar și vile grațioase belle epoque ascunse pe străduțe liniștite. Cu ajutorul serviciul închirieri auto București poți ajunge foarte repede și în Piața Parlamentului, unde există cel mai măreț tribut adus megalomaniei dictatoriale, pe care îl poți vedea vreodată.

Capitala României te va surprinde cu multiplele sale personalități:
–        o atmosfera balcanică cu influențe orientale;
–        o arhitectură de inspirație franceză, transformată și reeducată de 40 de ani de comunism;
–        un oraș înfloritor, de inspirație occidentală, cu o energie puternică.

Deși periferia Bucureștiului este dură și pare dintr-o lume diferită față de centru sau de zonele dezvoltate, merită la rândul ei un scurt tranzit, efectuat cu ajutorul serviciului închirieri auto București. Este o experiență bogată și sugestivă despre acest oraș memorabil care are foarte multe lucruri de oferit turiștilor.
Află în continuare care sunt cele mai recomandate obiective turistice, votate de clienții serviciului de închirieri auto București.

1.      Ateneul Român
Este supranumit templul românesc al artelor, fiind o bijuterie arhitecturală în adevăratul sens al expresiei. Unicitatea și meritele deosebite au fost recunoscute oficial, acesta fiind clasificat ca monument istoric în 2004. De asemenea, este parte a patrimoniului european din anul 2007. Fiind situat pe Calea Victoriei, Ateneul Român este un important centru cultural și un obiectiv obligatoriu de vizitat dacă ești în trecere prin București. Cu ajutorul serviciului de închirieri auto București, poți ajunge foarte ușor la acest edificiu, care găzduiește evenimente remarcabile, cum este festivalul George Enescu, un eveniment internațional pentru iubitorii de muzică clasică.

1.      Arcul de Triumf
A fost construit între 1921 și 1922, după un proiect al arhitectului Petre Antonescu. Arcul de Triumf este un simbol al victoriei României în Primul Război Mondial. De asemenea, simbolizează legătură dintre București și vechea Roma, civilizația care a impus Arcul de Triumf ca simbol al victoriei. Povestea Arcului de Triumf din București începe în 1922, la patru ani de la Marea Unire, când autoritățile din acel moment au decis să organizeze o paradă pentru a sărbători evenimentul. În acest scop, au construit un Arc de Triumf temporar, din lemn, destinat să înlocuiască constructia similară realizată în 1918. Un al doilea arc a fost contruit pe același loc, după ce prima construcție s-a deteriorat. În 1935 a fost demolat și al doilea arc, pentru a face loc edificiului actual, un Arc de Triumf măreț și solid.

2.     Palatul Parlamentului
Este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din capitală, la care se poate ajunge foarte ușor cu serviciul închirieri auto București. Fiind a două cea mai mare clădire din lume, după Pentagon, acest edificiu măreț impresionează nu doar prin dimensiuni ci și prin stilul sau arhitectural. Indiferent câte palate ai vizitat în timpul vieții, merită să apelezi la serviciul închirieri auto București doar pentru a nu rată acest obiectiv. Denumită Casa Poporului în timpul regimului lui Ceaușescu, această clădire este, de fapt, un simbol al vechilor vremuri comuniste, o extravaganță a unui dictator grandoman.

Mai multe informații despre obiectivele turistice din București, precum și despre serviciu de inchirieri auto, poți găsi pe www.caroutis.com.

Adaugă un comentariu