(P) 5 motive să-ți duci mașina în service-ul Ford București

Dacă ești posesorul unei mașini de marcă, cum ar fi de exemplu Ford, și locuiești în București, mai mult ca sigur că ai fost în situația de a merge la service și de a alege între un atelier de reparații autorizat Ford București și un service auto obișnuit. Pentru a face alegerea cea mai potrivită, descoperă în continuare câteva dintre cele mai importante avantaje ale unui service auto de marcă.

1. Mecanici specializați
Pentru o persoană care deține un Ford, un service Ford din București autorizat este de obicei cea mai sigură alegere atunci când vine vorba despre întreținerea sau repararea mașinii. Unul dintre motive este acela că într-un astfel de service intervențiile vor fi făcute de un tehnician instruit în fabricile producătorului și care cunoaște foarte bine acest model de mașină. Acești tehnicieni, în urma participării la cursuri de specialitate constante, vor ști foarte bine de ce are nevoie mașina ta pentru a funcționa perfect.

2. Piese originale
Decizia de a-ți duce Fordul într-un service din București specializat pe această marcă auto este cea mai bună modalitate de a te asigura că în procesul de intervenție sunt folosite piese originale. Indiferent dacă este vorba despre înlocuirea unor bujii, a filtrelor de ulei sau a plăcuțelor de frână, cele mai bune piese sunt cele identice cu care a fost echipată mașina ta atunci când a ieșit de pe linia de asamblare a fabricii.

3. Opțiuni multiple de service
Dacă ți-ai cumpărat Fordul dintr-o reprezentanță din zona ta, acest lucru înseamnă că ai acces foarte rapid la reparații auto de calitate. Dar, așa cum știi, în cazul în care vehiculul tău și componentele individuale ale acestuia sunt acoperite de garanția producătorului, poți, de asemenea, să-ți duci mașina în orice service Ford București care va onora aceeași garanție.

4. Servicii de garanție
În cazul în care Fordul tău se strică, dar se află încă în garanție, este de preferat să mergi înainte de orice într-un atelier de reparații Ford specializat. Fie că este vorba de o baterie descărcată sau de o problemă mecanică majoră, reprezentanța poate acoperi o parte sau totalitatea costului serviciului. Termenii exacți vor varia în funcție de producător, dar garanțiile vehiculelor noi acoperă în general componentele defecte sau componentele care nu funcționează în condiții normale de utilizare.

5-motive-sa-i-duci-ma-ina-in-service-ul-ford-bucure-ti1

5. Facilități pentru clienți
Atelierele de mecanică auto Ford din București oferă o mulțime de facilități clienților pentru a face timpul petrecut în locații cât mai plăcut. De la Wi-Fi gratuit, scaune confortabile și chiar până la produse alimentare în zona de așteptare. Și dacă te afli deja într-un service Ford București, cât timp mașina ta se află în lucru, poți beneficia de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a vedea care sunt ultimele modele ale mărcii Ford și poate chiar de a face un test-drive.

6. Programare rapidă în service.
Ford îți pune la dispoziție un programator în service online, simplu și transparent. Poți alege fie o programare generală, sau o anume operațiune de service, unde, după ce intorduci seria de șasiu ai inforrmații detaliate despre servicii și prețuri.

 

Adaugă un comentariu