(P) Luptătorul japonez de cușcă și pilotul de raliu au făcut Turul României pe 4 roți

 

Nu putem experimenta în articolul nostru aventurile noastre din două țări prietene, mai degrabă imaginea și ambiția unui brand mondial care aleargă spre noi.

Toyo Tyres din Japonia, care s-a ridicat un loc în clasamentul mondial al producătorilor de anvelope de anul trecut, și acum este pe locul 11, iar pe piața din România se consolidează \încontinuu.

Marca și distribuitorul său din Romania, Anvelonet, au salutat vara cu un roadshow la nivel național în luna iulie a acestui an și cu atât mai mult cu mecanicii și șoferii interesați de la service de roți și mașini. Atingând Bucureștiul, Cluj-Napoca, Brașov, Oradea și alte peste 20 de orașe. Logoul alb și albastru strălucea – „aprinde-ți albastrul’ așa cum face publicitate Toyo – și colegii care iubesc vaporii de benzină au reușit să primească pe scurt ofertele mărcii.

Pentru că Toyo, care sponsorizează UFC în America și se promovează împreună cu Ken Block, ajunge în România direct ca un provocator al mărcilor premium. Nu pe mare, așa cum s-ar crede de la un producător asiatic, ci pe patru roți. Poate să facă acest lucru, pentru că Mazda a ales ca anvelope la prima echipare marca Toyo. {i poate face acest lucru, deoarece de anul viitor \ncepe producția anvelopelor \n Serbia.

Deci, din 2022, Toyo va fi „fabricat în Europa’, distanța și DOT nu vor fi o problemă – cei 100 de dealeri care intră în clubul exclusiv de distribuție își pot freca mâinile. Ambiția unui producător cu peste 70 de ani de experiență este foarte bine prezentată prin faptul că \n 2023 vor să producă 5 milioane de unități, producție ce poate acoperi toată piața din România.

Iar calitatea produsului nu poate fi demonstrată mai bine decât ca în America, Ken Block, celebrul pilot de raliu, revine anul acesta la curse cu un Subaru echipat cu anvelope Toyo, iar în Europa, Toyo a început cursa de 24 de ore din acest an de la Nürburgring cu mașinile de curse Lexus RC F și Toyota Supra GT4. Ambele curse sunt evenimentul perfect pentru a testa anvelopele în condiții extreme și pentru a demonstra calitatea acestora.

Toyo poate fi o alegere ideală pentru dealerii autohtoni, acoperind o gamă foarte largă de la autoturisme mici la SUV-uri, și oferă anvelope la prețuri accesibile, cu o bază solidă de producător și furnizor, chiar dacă creșterea calității, a inovației și a investițiilor este continuă.
Drum bun în România, Toyo!

Toyo Și Anvelonet

Distribuția exclusivă în România a brandului Toyo este oferită de Anvelonet România.
János Kénesi
+40 743 118 358
[email protected]

Adaugă un comentariu