(P) Mercedes S Class și 7 dintre cele mai spectaculoase dotări opționale ale acestuia

Mercedes S Class nu este un automobil convențional. Pe lângă faptul că este o limuzină, este o mașină cu un grad superior de personalizare, ceea ce o face potrivită oricărui tip de solicitare venită din partea unui client. Puteți descoperi, în continuare, în detaliu, 7 dintre dotările sale opționale care vin în întâmpinarea celor mai exigente cerințe.

  1. Pachetul Exclusive include peste 10 dotări distincte dintre care se remarcă finisajele cu piele nappa și finisajele de lemn special selecţionate. Astfel, pielea nappa este folosită pentru mânerele pliabile, panoul de instrumente şi cele centrale ale uşilor, cotierele centrale faţă şi spate, buzunarele încreţite de pe spătarele celor două scaune din faţă și pentru scaune.
  2. Pachetul Driving Assistance este un pachet de asistență la conducere care instalat pe un Mercedes S Class care sporește în mod activ siguranța în trafic. Funcțiile incluse în cadrul acestuia sunt cea de control al proximităţii și la schimbarea benzii de rulare, cea de avertizare privind prezenţa unui autovehicul în unghiul mort şi de optimizare a distanţei de frânare.
  3. Pachetul Air Balance permite personalizarea interiorului mașinii cu o gamă de parfumuri de înaltă clasă. Astfel, în torpedoul unui vehicul Mercedes S Class se poate instala un flacon din sticlă cu diferite parfumuri (gamele Urban, Sport, Natură și Viață de Noapte), subtile, difuzate ușor și cu evaporare rapidă, precum și filtre de aer ce acționează permanent.
  4. Pachetul Chauffeur asigură un confort superior pentru toți pasagerii și conține o setare pentru reglarea scaunului pasagerului din față și o funcție de memorie pentru scaunele din spate care acoperă toate opțiunile lor de setare. Tetierele sunt ajustabile, pliabile și detașabile, în timp ce suportul pentru picioare al pasagerului din faţă, poate fi extins electric.
  5. Pachetul de protecție anti-furt securizează o limuzină Mercedes S Class de accesul neautorizat. Astfel, atunci când se deschide o portieră, capota portbagajului sau a motorului, când comutatorul de contact este în scurtcircuit sau îndepărtat sau când poziţia autovehiculului este schimbată prin remorcare sau transport pe rampă, se activează un sistem de alarmă sonor.
  6. Pachetul Keyless Go ajută șoferul unei mașini Mercedes S Class să aibă cât mai multă libertate de mișcare. Astfel, cu ajutorul cheii Keyless Go, șoferul poate descuia ușile, portbagajul și poate porni motorul, doar prin apăsarea unui buton. O altă funcție de confort îi permite proprietarului mașinii să deschidă/închidă automat portbagajul prin simpla atingere a unei zone.
  7. Pachetul Seating Confort este destinat tot pasagerilor din spate. Acesta este o combinație ideală de dotări care sporeşte în mod semnificativ confortul scaunelor care pot fi ajustate individual şi siguranţa. În același timp, sistemul integral Pre-Safe poate poziționa scaunele într-o postură sigură în caz de accidente.

Printre dotările opționale ale noului Mercedes S Class se numără, de asemenea, și două pachete pentru parcare (dintre care unul pentru mersul cu spatele), unul dedicat încălzirii scaunelor și încă unul pentru protecție solară în cadrul căruia sunt integrate jaluzele poziționate pe ușile din spate și pe lunetă.

Adaugă un comentariu