(P) NRF, sponsor al campionului naţional de raliuri, Simone Tempestini

În anul 2022, NRF este sponsor al campionului naţional de raliuri, Simone Tempestini.

NRF sau Nederlands Radiator Factory, reprezintă un brand internaţional cu o experienţă de peste 95 de ani în producerea sistemelor de răcire pentru maşini şi este prezent pe piaţa aftermarket a pieselor auto în peste 80 de țări din întreaga lume, iar în România este lider de piaţă pe segmentul aftermarket termal.

NRF este un brand global recunoscut pentru producția de radiatoare de răcire de înaltă calitate pentru turisme, heavy-duty şi industrie sau marina, dar produce şi furnizează și o gamă largă de alte produse aftermarket pentru răcire motor, cum ar fi intercoolere, EGR, răcitoare ulei, vâscocuplaje, ventilatoare racire, pompe auxiliare de apă, termostate sau vase de expansiune, și pentru sistemul de aer conditionat: compresoare, condensatoare, evaporatoare, supape de expansiune, uscătoare, senzori, rezistente climă, aeroterme sau ventilatoare habitaclu. Gama completă o puteţi regăsi aici: https://www.nrf.eu/divisions/automotive/.

Anul 2022 este anul parteneriatului NRF cu campionul de raliuri Simone Tempestini. Astfel, Tempestini devine brand ambasador al NRF in Romania.

De 6 ori campion naţional în ultimii 7 ani, Simone Tempestini concurează în anul 2022 alături de copilotul său, Sergiu Itu, pentru câştigarea unui nou titlu in Romania si pentru podiumul European.

Simone Tempestini a revenit în forță în lupta pentru un nou titlu după ce s-a impus fără emoții în Raliul Sibiului, a cincea rundă a sezonului în curs.

Pe un traseu spectaculos, pe macadam, în doua zile de praf şi pietris, pe un model Skoda Fabia Rally 2 și cu Sergiu Itu copilot, Tempestini a câștigat 8 dintre cele 9 probe speciale ale Raliului Sibiului, ocupând astfel primul loc pe podium la Raliul Sibiului.

Mai multe detalii și imagini puteti gasi pe paginile noastre de Facebook: https://www.facebook.com/NRFgroup/ și Instagram: https://www.instagram.com/nrfgroup/.

Adaugă un comentariu