(P) Pactor cel mai tânăr brand de baterii auto premium din România

Bateriile Pactor®️ sunt create să dureze, să alimenteze vehiculele pe termen lung!

Orice consumabil care asigură funcţionare optimă este unul valoros. Astfel sunt şi bateriile gândite şi realizate de cel mai tânăr producător român  – Pactor. 

Bateriile Pactor sunt soluţii de încredere, soluţii pe termen lung avizate de organismele specifice de certificare şi control. Calitatea acestora este atestata prin certificarea SR EN 50342-1:2016. Acumulatoarele ce poartă amprenta brandului românesc sunt potrivite pentru autovehiculele produse în Europa, America, Asia sau orice alt continent. Pot fi montate pe maşinile fabricate şi asamblate în Mexic, pe cele fabricate în turcia şi Azerbaidjan dar şi pentru cele realizate la Mioveni. Pe cele cu pornire clasică dar și pe cele cu sisteme Start/Stop. 

Avantaje baterii Pactor

Soluţiile propuse de Pactor pot fi utilizate pentru toate tipurile de vehicule, indiferent de motorizare indiferent de particularități de fabricare și soluții de tehnologizare. Pe https://pactorbatteries.ro vei găsi modelul potrivit, compatibil cu maşina ta. 

Un alt avantaj tine de durabilitate. Faţă de alte mărci care cedează după primii doi ani de utilizare, acestea durează, mult mai mult. Datorită longevităţii vei elimina această piesă din lista consumabilelor, deci vei reduce considerabil cheltuielile de întreţinere a vehiculului.

Bateriile Pactor sunt realizate din materiale de foarte bună calitate şi se ridică la cele mai înalte nivele de siguranţă. Nu te vei lovi de problemele pe care le întâlneşti frecvent la alte tipuri de acumulatori. Sunt create să asigure mobilitate maximă cu costuri minime şi accidente zero. Tehnologia inovatoare dezvoltate în cei 10 ani de funcţionare se ridică la cel mai înalt nivel, astfel că performanțele furnizate bateriile din categoriile Pactor satisfac cele mai înalte exigențe.

Bateriile create de Pactor nu sunt doar soluții de mobilitate pe termen lung sunt consumabile la care nu vei renunța. Odată utilizată va deveni componenta preferată de alimentare a vehiculului. Te vei bucura de autonomie şi mobilitate cu consum minim de energie. Vei putea accesa funcţiile preferate fără a-ţi face probleme ca bateria cedează şi, totodată,  vei avea un autoturism prietenos cu mediul, care optimizează perfect valorile energetice şi reziduurile eliberate.

Baterii auto de la Pactor 

Varietatea este detaliul cheie când vine vorba de baterii auto, iar Pactor vine cu soluţii pentru toate tipurile de vehicule. Şi pentru cele cu pornire tradiţională şi pentru cele  cu pornire start/stop, şi pentru cele cu funcții speciale care sunt alimentate de baterie. Cele cinci tipuri de baterii sunt concepute să pună în valoare caracteristicile vehiculului şi să asigure funcţionare optimă în orice context climatic. 

În varietatea mare de soluții vei descoperi: Pactor AGM, Pactor EFB, Pactor Gold, Pactor Advanced, Pactor Economy. Una dintre acestea poate fi varianta potrivită pentru vehiculul tău. 

Acestea sunt variantele propuse de producătorul român pentru optimizarea mobilităţii. Garanţia oferită de Pactor este un alt detaliu care confirmă că produsele ce poartă aceasta marca sunt excepţionale! Alege, analizează, achizitioneaza, tehnologie compatibila cu un mod activ de viață.

Adaugă un comentariu