(P) Premium Lubricants aduce distracția și câștigurile la SAB 2019

Ca în fiecare an, Premium Lubricants, importator exclusiv pentru România al produselor Chevron – marca Texaco Havoline, va fi prezent și la Salonul Auto si Accesorii București 2019, eveniment ce va avea loc in perioada 10-20 octombrie la Romexpo.

După expriențele anilor trecuți, când la standul Premium Lubricants puteai să parcurgi unul dintre circuitele de mare viteză ale curselor de Formula 1, la bordul unui simulator preformant, sau puteai să admiri bolizi preparați pentru raliurile din WRC, anul acesta echipa Premium Lubricants își dorește un alt gen de interacțiune cu vizitatorii care le vor calca pragul: premiile instant. 

Astfel, toți vizitatorii standului vor putea participa la campania „Răzuiește și câștigă’, un concurs cu sute de premii care se vor câștiga pe loc, dar și cu un Mare Premiu, consolă PlayStation 4 cu FIFA20,  care se va acorda prin tragere la sorți, după încheierea SAB 2019. 

Nici comunitatea de pe rețelele sociale nu a fost uitată. Toți fanii paginii de Facebook Premium Lubricants vor putea participa la concursul zilnic care se va defășura pe toată perioada salonului, concurs în cadrul căruia toți fanii paginii vor câștiga invitații la SAB 2019 răspunzând la o singură întrebare. 

Credem că Salonul Auto București este ocazia ideală pentru a interacționa cu publicul iubitor de auto și de tot ce ține de această industrie fascinantă. Prin prezența noastră în cadrul SAB 2019, nu ne dorim neapărat să creștem cifra de afaceri a companiei, ci ne-am propus să le arătăm vizitatorilor și potențialior clienți că și un brand de ulei poate fi atât amuzant cât si motivațional. Nu întâmplător sloganul brandului Texaco Havoline, din care avem onoarea să facem parte de peste 20 de ani, este chiar KEEP GOING’, ne-a spus Valentin Ionescu – Director General Premium Lubricants. 

Bineînțeles, pe lângă interacțiune, bună dispoziție și premii, la standul Premium Lubricants veți putea afla tot ce vă interesează și vizavi de toate gamele de uleiuri de motor premium și lubrifianții auto performanți, comercializați de compania care a împlinit deja două decenii de activitate în România. 

Adaugă un comentariu