Tabăra de karting 2017 – organizare, perioadă, preț

Vrei să-ți trimiți copilul într-o tabără inedită? Dacă da, atunci Tabăra de Karting poate fi răspunsul. În continuare îți oferim toate detaliile, de la organizare la perioadă și preț.

 

Organizare:

•  Karting-ul construieste si dezvolta competente de baza pentru viata: capacitatea de auto-cunoastere, solutionarea problemelor, organizarea personala.

•  Karting-ul este un sport care formeaza caractere puternice.

•  Karting-ul dezvolta concentrarea, atentia la detalii, gandirea strategica, curajul si increderea in sine.

•  Fair play, perseverenta, spirit de invingator, lucru in echipa, prietenie si responsabilitate.

•  Formam grupuri de cate 3-5 copii si fiecare grup va fi asistat de un instructor (karting sau multisport in functie de activitate).

•  Fiecare grup va avea 4 activitati principale in decursul unei zile – 2 ateliere de karting (teorie si practica), 2 ateliere multisport.

•  Ultima zi a taberei va fi dedicata pentru a demonstra abilitatile dobandite in decursul taberei.

 

•  Perioada:
   08.08.2017 – 13.08.2017 (6 zile – 5 nopti).

•  Locatie: Targu Secuiesc.

•  Cazare si masa la Hotel ATRIUM*** (cazare in camera dubla, 3 mese/ zi) – www.hotel-atrium.ro

•  Se pot inscrie baieti si fete cu varsta intre 6-13 ani si inaltimea intre 1,00 – 1,55 m.

•  Transport cu autocarul din Bucuresti la Targu Secuiesc si inapoi. Plecarea din Bucuresti.

•  Accesul în complex se face controlat.

 

Siguranța în Tabăra de karting 2017

Siguranta copiilor este pe primul plan. Folosim doar karturi de competitie, adecvate varstei copiilor, omologate CIK – FIA (Federatia Internationala de Karting), produse de liderul mondial Tony Kart. Pe perioada taberei, fiecare copil va primi un echipament complet de protectie, compus din combinezon, protectie pentru coaste, protectie cervicala, casca, manusi si ghete speciale, marca Sparco, lider mondial. In tabara de karting copiii isi consolideaza cunostintele de siguranta rutiera. In timpul activitatilor de pe circuitul de karting va exista asistenta medicala.

 

Ediția anterioară a Taberei de karting a adunat 28 de copii, care nu doar că au acumulat informații noi despre sportul cu motor, ci s-au simțit foarte bine, alături de copii de vârsta lor, în cadrul unui program dinamic și foarte bine pus la punct.

 

Tabără de karting în Italia

–  Când? În prima vacanta din anul scolar 2017/2018  (29.10.2017 – 3.11.2017)

– transportul se face cu avionul de pe aeroportul Henri Coanda – Otopeni – Bucuresti

– cazarea si masa se fac la  Residencia Bellaria (residencebellaria.it) – un hotel situat în mijlocul unei livezi de măslini, care pune la dispoziția oaspeților piscină, teren de sport, locuri de joacă. Hotelul se află la 10 km de Circuitul Internațional La Conca și la 8 km de Marea Adriatică.

– locul antrenamentelor – Circuitul International La Conca – unul dintre cele mai modern circuite de karting din lume, gazda anuala a finalelor campionatelor mondiale de karting. Printre cei care au pilotat pe acest circuit se numara campioni de Formula 1 ca Michael Schumacher, Sebastien Vettel, Fernando Alonso, Lewis Hamilton si Nico Rosberg. Circuitul masaoara 1250 m lungime si 10 m latime. Linie dreapta – 250 metri. Circuitul respecta cele mai inalte standarde de siguranta impuse de Federatia Internationala de Automobilism (CIK-FIA).


Activitatile multiple si diferite
:

– antrenamente de Karting – teorie si practica

– jocuri si concursuri interactive

– excursie la Marea Adriatica cu vizitarea obiectivelor turistice din zona. Excursie la Gallipoli si la Alberobello.

– festivitate de premiera

 

Programul complet, alte detalii despre organizare, dar și datele de contact pentru a putea participa la Tabăra de karting pot fi găsite pe site-ul http://tabaradekarting.ro/

 

Video

Adaugă un comentariu