Auto Bild si Expo Aventuri la pescuit si vanatoare te invita la CONCURS

Expo Aventuri la pescuit si vanatoare / Expo Pescuit pur si simplu incepe joi, 13 martie, in Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului!

Expo-Aventuri-la-pescuit-593x300-PPS

 

UPDATE

Cei trei castigatori ai concursului Expo Aventuri sunt:

 

Editia de primavara a celui mai mare targ de pescuit si vanatoare din tara reuneste intr-un singur loc cei mai mari importatori si producatori, dar si cele mai mari magazine cu echipament de profil. La fel ca editiile anterioare, evenimentul aduce mii de modele de scule si accesorii pentru impatimitii de pescuit si vanatoare, sute de marci şi produse prezentate in premiera. Nu vor lipsi, desigur, ofertele promotionale.

Printre expozantii prezenti la Expo Aventuri la pescuit si vanatoare / Expo pescuit pur si simplu se numara firme importante, recunoscute de iubitorii pescuitului si vanatorii, cum ar fi: Mim Team, Energofish, Givadi, Normark/Total Fishing, Claumar Pescar, Peapa.ro, Abrevis, Senzor, Fiskars, Mille Maistro, Barcuţa.ro, Fisela, Relax Spinning, Carp Discount, si multi altii.

Evenimentul, cel mai mare din tara in categoria sa, are loc in Piata Constitutiei, Bucuresti, chiar in fata Casei Poporului, in perioada 13 – 16 martie. Programul de vizitare este intre orele 10 si 18, iar pretul biletului este de 10 lei, printre putinele lucruri care si-au pastrat pretul si valoarea din 2009. Copiii sub 12 ani au acces gratuit.

 

 

CONCURS

Auto Bild si Expo Aventuri la pescuit si vanatoare te invita la concurs. Tot ce trebie sa faci este sa ne raspunzi, in comentarii,  la intrebarea:

Care a fost cea ma amuzata intamplare care ti s-a intamplat la o partida de pescuit?

Premiul pentru locul I consta in:

– Pachet de naluci Wizard
– Set de 2 momitoare rotunde Energo Team
– Set de 2 momitoare cu tija antitangle Carp Expert
– Pachet de carlige gata legate Escalibur
– Pachet de nada 1kg Benzar Mix
– Cutie momeli PUFFI Carp Expert
– Foarfecă utilitară Energo Team
– Set naluci armate pe jig Shakespeare
– Aroma lichida Carp Expert 500 ml

Premiul pentru locul II si locul III consta in cate 2 invitatii pe care le pot ridica de la Expo Aventuri, de la standul noastru. O invitatie este valabila pentru o singura persoana.

 Aşteptam raspunsul tau pana in 07.03.2014 

 Cei 3 castigatori vor fi afisati pe 11.03.2014 pe auto-bild.ro.

 

Regulament de concurs:
§         Concursul se desfasoară în saptamana 4-7 martie 2014 si se adreseaza, in principal, locuitorilor din Bucuresti + zonele limitrofe
§         Castigatorii vor fi desemnati de catre redactia Auto-Bild.ro, in functie de raspunsurile primite.
§         Numele si datele de contact ale celor trei castigatori vor fi trimise organizatorului, pe mail.
§        Castigatorii vor intra in posesia premiului la targul Expo Aventuri, care are loc in perioada 13-16 martie 2014, in Piata Constitutiei; numele lor se va afla pe lista de la intrare – trebuie sa anunte reprezentantul organizatorului aflat la intrare cu privire la premiul castigat. Pentru a intra in posesia premiului, este obligatoriu ca fiecare dintre castigatori sa aiba asupra sa un act de identitate. Datele furnizate trebuie sa coincida cu cele inscrise pe actul de identitate.
§         Pentru castigatorii care nu ajung la targ, premiul poate fi ridicat in decurs de 30 de zile de la sediul revistei Aventuri la pescuit: Bd. Corneliu Coposu, nr. 7, bl. 104, sc. 1, et. 1, ap. 4, sector 3, Bucuresti (persoana contact: Andreea Păpureanu)
§         Pentru cazul in care exista si castigatori din afara zonelor mentionate mai sus, iar acestia nu pot vizita targul pentru a ridica premiul, acesta le va fi livrat prin posta in decurs de 30 de zile.
Adaugă un comentariu