Participa la Volanul de Aur 2013

Volanul de Aur este cea mai importanta competitie de profil auto din Europa. La ea participa cititorii celor 28 editii europene ale Auto Bild, care aleg masinile finaliste. Acestea sunt evaluate de un juriu de experti, ziaristi, celebritati si piloti de curse, care stabilesc ordinea finala.

 

Este vorba de trei clase standard: clasa mica/compacta, clasa medie si clasa mare/lux si încă trei clase de nisa, reprezentate anul acesta de segmentul monovolume, SUV-uri si coupe/cabrio. La Volanul de Aur participa numai noutatile din anul respectiv pe plan european.

Cititorii din fiecare ţara acorda votul lor pe baza preferintelor, iar pe baza votului cititorilor romani se aleg masinile castigătoare pe plan national. Voturile cititorilor din toate ţarile europene se cumulează si rezultă un clasament pe Europa.

Primele 5 masini din fiecare clasa se califica in finala mare. Exceptie face clasa mare/lux, unde nu sunt cinci masini participante in acest an si astfel toate cele patru se califica in finala. Nu este obligatoriu ca o masina invingatoare intr-o tara sa intre automat in finala. In finala intra masinile care au adunat cele mai multe voturi in Europa.

Înscrie-te în concursul desfăşurat pe pagina de Facebook a Auto Bild ((https://www.facebook.com/AutoBildRo/app_427510380695130), votează modelul preferat din fiecare clasă de automobile şi poţi câştiga unul din cele 55 de premii puse în joc.

Adaugă un comentariu