Ferrari este primul constructor auto care oferă garanție pe 15 ani

Pare absolut incredibil, însă Ferrari a anunțat oficial că va oferi garanție extinsă pentru 15 ani din momentul primei înmatriculări. Este o decizie surprinzătoare și toți ne-am fi așteptat ca un astfel de program să vină din partea unui constructor generalist și nu a unuia care produce doar supercaruri, predispuse unor uzuri ridicate.

Ferrari a decis că este nevoie să crească încrederea în mașinile sale, care uneori sunt văzute ca niște bibelouri ce trebuie ținute în garaje și conduse foarte puțin. Italienii vor să schimbe această percepție, mai ales că programul propus de ei nu are jumătăți de măsură.

Dacia Duster – primele poze cu interiorul!

Polițistul l-a oprit pentru un control de rutina, dar ce a urmat întrece orice imaginație

A apărut prioritatea de rapper’. Vezi cum funcționează! | VIDEO

Dacă optezi pentru Power15, garanția de 15 ani va acoperi toate componentele importante, precum motor, transmisie, tren de rulare, direcție sau electrosnică. La fel de interesant este că pentru garanția extinsă se poate opta în orice moment, chiar dacă au existat întreruperi de garanție sau chiar dacă mașina a fost vândută în repetate rânduri pe piața de mașini rulate. De exemplu, dacă îți cumperi un Ferrari vechi de 10 ani, poți merge la o inspecție tehnică și apoi activa garanția pentru cinci ani. Un astfel de program ar reprezenta o mișcare extrem de îndrăzneață, care ar spune multe, dacă ar veni din partea unui constructor generalist.

Cui nu i-ar plăcea ca mașina pe care o cumpără să aibă o garanție de 6, 9 sau 12 ani, pentru că și Ferrari permite diverse trepte în program? Este foarte probabil ca o astfel de garanție să nu apară prea curând la mașinile pe care le conducem în viața de zi cu zi, dar cu siguranță decizia Ferrari va fi analizată și de alți constructori.

ATENȚIE ȘOFERI! Uite cum se face PARCAREA PERFECTĂ!

Permisele de conducere vor fi primite prin poștă și vor fi livrate gratuit

Ce șofer inconștient! O femeie a fost surprinsă conducându-și Loganul cu bebelușul în brațe

Intersecţia din România care este unică în Europa

Adaugă un comentariu