DeWALT Challenge Days 2022, injecție directă de adrenalină powered by CORB44

Etapa a 5-a din Campionatul Național de Off Road va debuta vineri, 09 septembrie, la Șotânga, Dâmbovița, și se va încheia duminică, 11 septembrie.

 

6 clase consacrate și bătălii aprige, de la Standard la Extrem!

Etapa de la Șotânga, Dâmbovița, organizată de clubul CORB44 este deja de tradiție, iar acum, în 2022, aceasta a ajuns la a 9-a ediție. Competiția se desfășoară sub egida Ministerului Sportului (M.S.), al Federației Române de Automobilism Sportiv (F.R.A.S.) și al Comisiei Naționale de Off Road.

 

Campionatul de TRIAL

Până să înceapă pandemia de covid, CORB-ii obișnuiau să organizeze și TRIALUL, dar care odată cu restricțiile, aceasta a fost scoasă din calendarul competițional. La etapa de la Sotanga, duminică, 11 septembrie, Campionatul de TRIAL va fi din nou proba super specială pentru sportivii aflați la Start, dar și atracție pentru locuitorii din Dâmbovița.

 

Start-ul în haită, specific #corb-ilor

Startul oficial al DeWALT Challenge Days 2022' va fi dat vineri dimineața, la Sotanga și specific CORB44, acesta va fi dat concomitent pentru mai multe clase. După start, echipajul fiecărei clase își va urma traseul specific ei.

Traseele pentru cele 6 clase sunt frumoase și pline de aventură, fiecare zi va fi o nouă provocare pentru echipaje.

Ca în fiecare an, și anul acesta pregătim trasee frumoase și pline de aventură, astfel că fiecare zi va fi o nouă provocare. Traseele vor avea între 60 și 80 km lungime și vor fi diferențiate ca grad de dificultate, în funcție de categoria de participare. Vom mergem pe formatul clasic al unei etape de campionat cu două zile de Trophy și una de Trial iar la final, festivitatea de premiere.

Startul și finișul sunt comune pentru toate clasele Standard, Challenge, Open, SSV, Extrem și chiar Hobby. Toate vor avea loc în locul deja binecunoscut: Șotânga, Dâmbovița.

600 km de traseu pentru cele 6 clase înscrise (Standard, Open, SSV și Extrem)

La clasa Standard echipajele vor parcurge un traseu de aproximativ 70 km /zi, cu un grad de dificultate adaptat acestei clase, în timp ce la Challenge, sportivii vor parcurge un traseu ușor diferit, mai greu dar cu același numar de kilometri.

Concurenții claselor Open si SSV (Side by Side) vor avea un traseu comun de aproximativ 65 km/zilnic.

La clasa Extrem, sportivii își vor demonstra abilitățile pe cei aproximativ 60 km pe care îi vor parcurge într-o zi.

Clasa Hobby este categoria pentru cei care vor să se acomodeze cu rigorile unui concurs înainte de a face pasul către Campionatul Național de Off Road. Participanții acestei clase vor avea de parcurs zilnic un traseu aproximativ de 80 km. Traseul este un antrenament pentru navigatori și o ocazie pentru toți participanții de a-și testa capacitățile și abilitățile de pilotaj, viteza de reacție și adaptabilitate la echipă. Concurenții se acomodează cu atmosfera și își cunosc viitorii adversari. Copiloții vor avea ocazia să navigheze pe road book și, ca măsură de siguranță, vor primi un track pentru confirmarea pozițiilor.

La probă sunt acceptate însă doar mașini de teren cu tracțiune 4×4 și anvelope cu profil minim AT. Sportivii clasei Hobby vor avea de parcurs un traseu special în care vor trebui să găsească selfie point-urile pregătite de organizatori pentru ei, dar și un trial în care să-și poată etala abilitățile într-un mediu controlat. Această clasă nu punctează în Campionatul Național de Off Road.

La etapa de la Șotânga vom premia și echipajul care dă dovadă de team spirit/fair play.

Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica traseele și orarul competițional pentru a păstra factorul de siguranță cât mai ridicat pentru concurenți.

Fii martor la încoronarea regilor din offroad care stiu să-și croiască drum singuri! La DeWALT Challenge Days. Powered by CORB44.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor noștri!

Sponsori: DeWalt, Euronautica International, Nokian Tyres by Vianor, Skullcandy, Yakima, Karcher, Farmec, Gerovital, Matra Systems, BeautyOne, Kangaroo Winch, OffRoad Mania,  GTC Auto, Nexxon, Farmacia Hapiens, Carpatina & Casadei.

Parteneri: Primăria Sotânga, Consiliul Județean Dâmbovița, Romsilva  Dâmbovița, Ministerul Mediului și Pădurilor, Regia Națională a Pădurilor, Inspectoratul pentru Situațîi de Urgențe Dâmbovița, Jandarmeria Dâmbovița și Direcția Județeană de Poliție Circulație Dâmbovița.

Un eveniment realizat sub egida Ministerului Sportului, a Federației Române de Automobilism Sportiv și a Comisiei Naționale de Off Road.

Parteneri media: TVR & AUTO BILD România

Vă așteptăm alături de noi!

www.corb44.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare