Ce se întâmplă dacă scoți cheia în mers la un pickup Ford vechi (VIDEO)

Un american a făcut un experiment mai puțin obișnuit, dorind să afle dacă mașinile vechi chiar au nevoie de cheie pentru a fi operate.

Citește și:

Când Tesla submarin se făcu! Model 3 are calități nebănuite (VIDEO)

Care sunt cele mai comice 10 reclame auto? (VIDEO)

Au fost puși să deseneze logouri din memorie. Rezultatul este hilar (FOTO)

Rar mai găsești mașini moderne care să nu aibă un sistem de pornire la buton a motorului, măcar ca dotare opțională dacă nu ca echipare standard. De fapt, tehnologia a ajuns până în punctul în care mașinile moderne pot fi operate folosind doar telefonul mobil. O soluție pe cât de comodă, pe atât de vulnerabilă, cel puțin deocamdată.

Însă doar pentru că are cheie fizică, asta nu înseamnă că o mașină este mai sigură. Asta o demonstrează un vlogger american care face un experiment inedit cu un pickup Ford din anii ’90: scoate cheia din contact în timp ce mașina se află în mers. Faptul că nu se oprește motorul nu este poate o surpriză atât de mare, însă ce se întâmplă după aia ne face să ne întrebăm oare câte mașini au această „problemă’. Povestea spune că până și Daciile noastre 1300 puteau fi deschise și pornite folosind o simplă șurubelniță.

În cazul în care aveți o mașină veche și vreți să urmați acest experiment, luați-vă toate măsurile de siguranță și nu încercați manevra pe drumuri publice.

Adaugă un comentariu