Premiul „Cel mai hotărât hoț din România” merge în Oltenia! Cum a fost surprins

Un hoț de mașini din Mehedinți demonstrează că, indiferent ce faci în viață, este foarte important să te dedici muncii tale; chiar dacă asta presupune riscuri mari, precum închisoarea.

Citește și:

Furturile auto în România s-au dublat de la un an la altul. Iată câteva cifre relevante

Metodă nouă de furt: de ce se pune o sticlă de plastic la roata mașinii

Când ne gândim la furturi auto, avem în minte imaginea unui hoț foarte operativ, care acționează contratimp și nu lasă nicio urmă. Precum hoții ingenioși care fură mașina (sau din mașină) folosind doar o monedă. Sau cei care sunt adevărați cascadori și imită scene din filmele de acțiune.

Însă hoțul din povestea aceasta nu se încadrează în niciuna dintre categoriile de mai sus, însă este un exemplu convingător de stoicism: a rămas fără combustibil și a început să împingă mașina pe care o furase.

Conform unui comunicat de presă al IPJ Olt, remis de Agerpres, „în dimineața zilei de 3 decembrie, în jurul orei 7:45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au identificat, pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Balş, un bărbat, de 49 de ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce împingea un autoturism, pe sensul de deplasare Craiova către Slatina. În urma verificărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost sustras în ziua de 2 decembrie, de pe raza municipiului Drobeta Turnu-Severin, judeţul Mehedinţi’.

Bărbatul surprins împingând mașina altuia prin centrului orașului Balș a fost condus la sediul poliției în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Dacă tot am vorbit de furturi, amintim 5 gadgeturi care oferă un plus de protecție împotriva hoților.

Adaugă un comentariu