Fast and Furious de România – furt ca în filme dintr-un TIR

Furt ca în filme pe centura Buzăului! Mai mulți indivizi au fost filmați în timp ce furau produse electronice dintr-un TIR care se afla în mers. Manevra deosebit de periculoasă s-a desfășurat la viteze de peste 90 km/h.

Citește și…

Accidentele rutiere ucid 1.35 milioane de oameni pe an

Nici Mercedes-Benz nu s-a gândit la asta! Ford patentează centurile încălzite

Pericol pentru circulație: podul peste Argeș de la Adunatii Copaceni

Un record inedit în SUA: 1.6 milioane de kilometri cu un Hyundai Elantra

Skoda Scala se prezintă: Înlocuitorul lui Rapid e gata de debut

Second-hand | Mazda CX-5 de la 12.000 de euro: Tinerețe fără bătrânețe

Cele mai frecvente motive pentru care autoturismul tău refuză să pornească

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov, sprijiniți de polițiștii I.P.J Buzău au organizat un flagrant pe centura Buzăului.

Aceștia au oprit două autoturisme și o utilitară în care se aflau șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, bănuiți că ar fi furat marfă în valoare de aproximativ 50.000 de euro.

TIR-ul se deplasa pe ruta București-Chișinău și era încărcat cu mai multe produse electronice de valoare. Bărbații s-au inspirat din scenele celebrei serii a filmelor de acțiune Fast and Furious.

Aceștia au condus în spatele remorcii, cu farurile stinse, timp în care unul dintre bărbați s-a urcat pe capota mașinii, a deschis ușile TIR-ului și a început să sustragă laptopuri și alte obiecte de valoare.

Gruparea respectivă de hoți se afla în atenția Poliției Române din luna august. După încheierea flagrantului, aceștia au fost conduși la sediul poliției Ilfov pentru audieri. Dacă vor fi găsiți vinovați, riscă pedepse cuprinse între 1 și 5 ani de închisoare.

Sursa: Poliția Română

https://www.facebook.com/www.politiaromana.ro/videos/re%C8%9Binu%C8%9Bi-pentru-furturi-din-tiruri/2103891169672544/

Adaugă un comentariu