Parcare neinspirată: 37 de mașini au fost înghițite de un lac înghețat în estul Rusiei (VIDEO)

Câțiva pescari din Rusia au învățat pe pielea lor că pescuitul la copcă este cu atât mai distractiv cu cât ceea ce pescuiești nu este mașina ta.

Citește și:

Se circulă doar pe lacuri înghețate! Povestea drumului de iarnă de la Tibbitt la Contwoyto | VIDEO

O mașină a rămas înghețată în mare

Așa arată cel mai norocos pieton din Rusia! | VIDEO

Nu știm foarte multe lucruri despre pescuitul la copcă, decât că îți trebuie răbdare (valabil pentru orice fel de pescuit, la o adică), haine groase și o suprafață întinsă de apă acoperită cu un strat gros de gheață. Știm, însă, că parcarea unei mașini pe un lac înghețat nu este chiar cea mai inspirată decizie; cu atât mai puțin cu cât aceasta este într-un șir de mașini parcate.

Asta probabil că au învățat și protagoniștii acestui eveniment, care s-au trezit că mașinile lor, parcate pe lacul înghețat, au fost între timp înghițite de apă. Incindentul a avut loc pe 4 Ianuarie în Golful Voevoda, în apropiere de Vladivostok.

Conform publicației Metro, până la 37 de mașini s-au scufundat în apă după ce proprietarii acestora – un grup de pescari – le-au parcat ordonat pe gheață, în apropierea malului. Nu a fost nevoie decât de o fisură într-o zonă cu gheață mai subțire pentru ca ruptura să-și continue drumul pe unde era presiunea mai mare – adică pe sub mașinile parcate. Unele dintre ele au fost doar parțial scufundate în apă, altele au fost înghițite cu totul.

Din fericire, niciunul dintre pescari nu a fost rănit, cel puțin nu fizic; însă ironia de a-ți găsi mașina sub apă când te întorci de la pescuit la copcă probabil că este o lovitură foarte puternică pentru ego.

Adaugă un comentariu