I-au vândut un Porsche 911 cu 140.000 $, apoi și-au dat seama că au făcut o greșeală

Un bărbat din Florida, SUA, a intrat într-un dealership Porsche și a plecat de acolo cu un 911 Turbo. Apoi, vânzătorii au început să-și pună întrebări.

Citește și:

Ea este probabil cea mai ghinionistă infractoare din SUA. Cum a fost prinsă

Știți ce înseamnă „da zhong’? Iată pronunția în chineză a mărcilor auto

VIDEO: furt (eșuat) de bicicletă în Brașov, demonstrație de hilară incompetență

Povestea aceasta este atât de… simplă încât te face să te întrebi dacă mai este posibil așa ceva în ziua de azi. Se pare că încă este.

Casey William Kelly, un bărbat de 42 de ani din Florida, SUA, a decis că merită mai mult de la viață, așa că s-a dus la un dealership Porsche și a achitat un 911 Turbo cu un cec în valoare de 140.000 $. A plecat cu mașina acasă în aceeași zi.

În cazul în care te întrebi cum se face că un 911 Turbo este atât de ieftin în State — având în vedere că în România prețurile pornesc de la peste 191.000 € —, este vorba despre generația anterioară a lui 911 Turbo.

În ziua următoare, Casey a intrat într-un magazin de bijuterii și accesorii de lux din Miramar Beach cu intenția de a-și cumpăra trei ceasuri de mână Rolex, în valoare cumulată de 61.521 $. Spre deosebire de reprezentanții showroom-ului Porsche, casierii magazinului de bijuterii au hotărât să încheie tranzacția odată ce au confirmarea că au banii în cont. Două zile mai târziu, aceștia au declarat fila de cec falsă la biroul șerifului din Walton County.

Între timp, și vânzătorii Porsche au primit confirmarea că cecul emis de Casey este fals, așa că au declarat la poliție mașina furată. Casey a fost prins și arestat pe 29 iulie. Acesta a mărturisit că filele de cec au fost realizate folosind imprimanta de acasă.

Adaugă un comentariu