RR nu vine de la Range Rover

Lumea tuningului nu încetează să ne uimească, îndiferent dacă este vorba despre o reacție pozitivă sau una negativă. Chiar și așa, acest Range Rover înmatriculat în Marea Britanie reușește să bifeze toate căsuțele unui kitsch automobilistic.

Plecând probabil de la premisa că Range Rover și Rolls Royce prezintă aceleași inițiale, proprietarul acestei mașini și-a tunat mașina în această direcție, lăsând total la o parte orice urmă de bun simț și de gust.

Cel mai probabil, majoritatea accesoriilor de tip “bolt-on” sau mai degrabă “stick-on” au fost cumpărate de pe site-uri specializate din Asia, locuri unde oferta este practic nelimitată, iar compatibilitatea fiind ridicată pentru orice model, asta dacă proprietarul ține să își transforme mașina într-o sorcovă.

De pe caroseria acestui biet Range Rover nu lipsesc logo-urile Rolls Royce, copia statuetei Spirit of Ecstasy și zecile de accente cromate. Mai mult decât atât, mașina are și o siglă Mansory, precum și cifrele 6.3 împrumutate de la un model Mercedes-AMG. Pentru a ușura mașina de sarcina sulimentară, natura a intervenit asupra aripilor din spate cu degradarea naturală a fierului: rugina extra light.

Adaugă un comentariu