Geneva 2017: Jeep Compass a ajuns și în Europa

Noua generație Jeep Compass a fost prezentată în SUA, dar cu ocazia Salonului Auto de la Geneva, americanii au adus noul SUV și în Europa. Odată cu debarcarea din Elveția, Jeep a publicat și lista cu motorizările disponibile pe Bătrânul Continent.

Din punct de vedere estetic, lucrurile sunt foarte dramatice. Noul Compass pare o copie în miniatură a lui Grand Cherokee, dar acest lucru nu trebuie văzut ca un punct negativ. În Europa, noul Compass va fi oferit în versiunile Sport. Longitude, Limited și Trailhawk, ultima dintre acestea oferind elemente specifice modelelor de off-road.
La interior, clienții vor avea la dispoziție un sistem de infotainment modern care integrează Apple CarPlay și Android Auto, iar ecranul central poate fi comandat în diverse dimensiuni (5,0, 7,0 sau 8,4 inchi).

2017 Jeep Compass – Gama de motorizări

Sub capotă, Jeep Compass va fi oferit cu un motor pe benzină în două versiuni de putere și două propulsoare diesel, în trei variante de putere.

Fanii unităților pe benzină vor avea de ales un 1.4 Multiair de 140 CP și 230 Nm sau 170 CP. Prima variantă vine exclusiv cu tracțiune 4×2, iar a doua va fi oferită cu o cutie cu nouă rapoarte și tracțiune integrală.

Cei care vor un diesel poat alege fie motorul de 1,6 litri care produce 120 CP, fie pe cel de 2,0 litri. Acesta din urmă este oferit în varianta de 140 CP și 350 Nm sau 170 CP.

2017 Jeep Compass – Prezentare

Adaugă un comentariu