Adio, urme de lovituri și rugină!

Un adevărat pasionat vrea o mașină cu o caroserie în stare perfectă. Află cum poți scăpa de urmele de lovituri și de rugină.

Un pieton nervos, un participant la trafic te claxonează și un telefon care sună. Atenția ta se răsfrânge în mai multe zone și, treptat, uiti cât de aproape ești de mașina parcată lângă tine. Brachezi roțile și apeși accelerația, iar un zgomot puternic se propagă în habitaclu. Bravo, ai reușit să-ți zgârii mașina. Acum tot ce contează este să o repari cât mai repede, întrucât urăști urmele de pe caroserie.

Pentru a elimina aceste neplăceri, dar și pentru a scăpa de rugina care își face loc în zona pragurilor sau a ușilor îți oferim o soluție simplă, pe care o poți face chiar tu cu ajutorul produselor Dremel și al ghidului în cinci pași, prezentat mai jos. Iată lista cu materialele de care ai nevoie pentru a demara procesul de reparație: unealtă multifuncțională cu acumulator Dremel® 8200, mandrină universală, piatră polizoare, perie din oțel carbon, ziare, hârtie adezivă, material de umplutură, grund, vopsea spray în nuanța celei de fabricație a mașinii, plus un bloc de șlefuire. În cazul nostru, mașina a necesitat o reparație în zona aripii față.

Iată pașii detaliați pe care trebuie să îi urmezi pentru a elimina urmele de lovituri sau de rugină.

Verdict:

„Umflăturile și rugina oferă un aspect neîngrijit mașinii tale. Știm cât este de costisitor să mergi să vopsești complet o aripă sau o bară, de aceea îți oferim câteva sfaturi despre cum poți face aceste reparații chiar acasă. Procedeul are o dificultate medie.

Adaugă un comentariu