Audi A5 și S5 Cabrio – Poze și detalii oficiale

Audi a publicat primele imagini și detalii oficiale cu noile A5 și S5 Cabrio. Lucrurile sunt destul de simple. Ambele modele vin cu modificările estetice pe care le-am văzut deja în cazul lui A5 și S5.

Conform oficialilor germani, rigiditatea la torsiune a crescut cu 40 de procente față de generația trecută, iar masa totală a scăzut și ea cu 40 de kilograme. Plafonul textil poate fi ridicat sau coborât în mers până la viteze de maximum 50 km/h. Timpul pentru coborârea plafonului durează 15 secunde, în timp ce procesul de ridicare este mai lung cu 3 secunde.

De asemenea, noile A5 și S5 Cabrio vin cu un portbagaj mai mare cu 60 de litri, valoarea totală ajungând la 380 de litri. În ceea ce privește spațiul interior, acesta a crescut considerabil.

Gama de motorizări a lui A5 Cabrio a fost preluată de pe versiunea Coupe. În același timp, sub capota lui Audi S5 Cabrio se află motorul V6 de 3,0 litri care produce 354 CP și 500 Nm. Alături de transmisia cu opt rapoarte și de sistemul de tracțiune quattro, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5,1 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/h.

Adaugă un comentariu