Audi celebreaza 25 de ani de TDI cu editia speciala A7 Sportback Competition

Audi celebreaza 25 de ani de motoare TDI, iar dupa ce ne-a prezentat conceptul RS5 TDI , a venit randul sa facem cunostinta cu o versiune speciala a altui model din gama.

Vorbim despre Audi A7 Sportback Competition, o versiune ceva mai dinamica a coupe-ului cu patru usi din Ingolstadt. Sub capota editiei aniversare avem de-a face cu un motor V6 biturbo de 3,0 litri TDI capabil sa ofere 326 CP, cu 7 CP mai mult fata de versiunea de serie. In plus, modelul german beneficiaza de o functie de overboost care pluseaza cu inca 20 CP in momentul in care soferul apasa pedala de acceleratie brutal.

La capitolul cuplu motor, unitatea regasita pe Audi A7 Sportback Competition ofera 650 Nm intre 1.400 rpm si 2.800 rpm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5,1 secunde, in timp ce consumul mixt anuntat de producator este de 6.1 litri la suta.

Noul Audi A7 Sportback Competition este echipat in standard cu pachetul S line si beneficiaza de jante de 20 de inch cu 5 spite si de etriere vopsite in rosu. De asemenea, garda la sol a fost si ea micsorata cu 20 de mm.

La nivel exterior, Audi A7 Sportback Competition poate fi vopsit in patru nuante: Nardo Gray, Misano Red, Daytona Gray si Sepang Blue.

La interior, clientii viitorului A7 Sportback Competition vor primi scaune imbracate in piele Valcona, dar pentru ceva mai mult bani, germanii ofera scaune sport S. Tot la nivelul habitaclului, observam o serie de accesorii din metal si lemn.

Lista de comenzi a noului Audi A7 Sportback Competition se va deschide in Germania la inceputul lunii august, iar livrarile sunt programate sa debuteze in aceasta toamna.

Adaugă un comentariu