Audi TT Roadster dezvoltă 310 CP după tratamentul ABT

ABT Sportsline a prezentat un nou program de tuning care se adresează modelului Audi TT Roadster.

Audi TT Roadster ABT  (3)

Fără a deveni prea țipător, cabrioletul mărcii din Ingolstadt a primit un deflector la baza spoilerului frontal, carcase ale oglinzilor vopsite în negru și un eleron fix deasupra portbagajului. Clienții care vor mai mult individualism pot opta și pentru un difuzor aerodinamic, terminații ale evacuării cromate și o gamă de jante cu diametru cuprins între 18 și 20 de inchi. Mai mult, tunerul oferă și posibilitatea de a reduce garda la sol cu 35 mm pe puntea față și cu 30 mm în spate.

Audi TT Roadster ABT  (5)

Modificările din interior se limitează la ornamente iluminate pentru praguri, covorașe brodate cu sigla ABT și tapițerie din Alcantara extinsă și în zone pe care nu le acoperă echiparea de serie.

Audi TT Roadster ABT  (9)

Mult mai impresionante sunt noutățile de sub capotă, unde ABT a intervenit la sistemul de management al motoarelor pentru a elibera mai multă putere. Astfel, versiunea 2.0 TFSI poate dezvolta 310 CP și 440 Nm – cu 80 CP și 70 Nm mai mult decât modelul de serie. Tunerul nu a furnizat informații privind performanțele versiunii modificate, însă aceasta ar trebui să depășească modelul TT S Roadster, care accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,9 secunde.

Audi TT Roadster ABT  (2)

Adaugă un comentariu