Auto Bild te invita la Fitness Festival

 

FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCUREŞTI este cea mai mare expresie a Sănătăţii, a Fitness-ului şi a Wellness-ului pentru toată lumea. Evenimentul nostru a crescut până la ce este astăzi: o acţiune de amploare pentru întregul Bucureşti, desfăşurată în centrul oraşului – Piaţa Victoriei (Rond Parcare).

Sute de participanţi îşi vor împărtăşi energia şi fericirea antrenându-se în aer liber, în diferite sesiuni de Group Fitness conduse de cei mai buni profesionişti, dar şi mai mulţi oameni vor fi martori la acest eveniment. Scopul nostru este clar şi direct: vrem să arătăm ce înseamnă activitatea fizică astăzi, cât este de uşor şi de distractiv să o practici, cât de rău este să nu o faci!

Sănătate pentru toţi, Wellness pentru toţi, Sport pentru toţi… mişcându-i pe toţi înspre fitness.
Este timpul pentru FESTIVALUL DE FITNESS DE LA BUCUREŞTI!

BUNĂ DIMINEAŢA KANGOO!
90 de minute de antrenament pentru toţi iubitorii de KANGOO, dar şi pentru cei care vor să se apuce de această disciplină incredibilă. Sigur, simplu, intens şi foarte distractiv, cei mai buni instructori aleşi de Kangoo vor ţine această clasă matinală super-energică. Cea mai bună cale spre o duminică perfectă este prin sport!

 

ZUMBA PENTRU TOŢI
Ce să spunem despre creaţia lui Beto (creatorul programului Zumba) care cucereşte lumea? Vei lăsa să-ţi scape ocazia de a dansa alături de toţi iubitorii de Zumba din Bucureşti? Zumba nu este numai la modă acum, ci este şi o mişcare din sufletul creatorului ei, dorinţa pentru o lume mai bună datorită muzicii şi dansului. Vino şi alătură-te celor 90 de minute de petrecere Zumba pentru toţi!

MOVE ON MASTER CLASS CHALLENGE
Este o competiţie sau, mai bine spus, o „clasă-competiţie de Aerobic’ pentru toţi. Este o sesiune plină de energie. În primul rând pentru distracţie, în al doilea rând pentru a găsi „cursanţii zilei’. Împărţit în 20 minute de EASY AEROBICS FOR ALL, 20 minute de BODYCOMBAT™, 20 minute ZUMBA, 10 minute BODY WEIGHT CONDITIONING. Iar ultimele 20 minute sunt pentru cei mai buni 10 executanţi dintre toţi practicanţii, pentru împărţirea de recompense, premii şi multe altele! DISTRACŢIE pentru toată lumea!

 

MARATONUL DE CYCLING INDOOR DE 6 ORE
Aceasta este OBLIGATORIU pentru orice practicant de cycling indoor. Vom avea cei mai buni profesori internaţionali de SCHWINN, încă o dată împreună, pentru un maraton de 6 ore. Cycling pentru solidaritate, cycling pentru o lume mai bună… Toată lumea va împărtăşi energia pentru cel mai înalt scop al zilei. Fii rapid, rezervă-ţi bicicleta de pe acum!

Julio PAPI (Spania), Per MARKUSSEN (Norvegia): Directori MOVE ON, prezentatori în întreaga lume. Predând la cele mai importante evenimente la nivel internaţional, ei lucrează în prezent la promovarea educaţiei de fitness în întreaga Românie. Ceruţi pe toate forumurile de fitness… ei vor deschide şi vor închide MOVE ON Challenge! Vino să te bucuri de pasiunea lor pentru sport şi mişcare. Te aşteaptăm şi pe tine.

 

ECHIPA SCHWINN (Cehia şi România): Eva Kupkova, Ciprian Toma, Andrei Penu, Martina Bravena… şi mulţi alţii! Toate acestea au început cu Maratonul de Cycling Indoor… aceşti oameni fiind direct responsabili pentru toată această petrecere de fitness pe cele mai bune biciclete pentru tine… Dacă eşti instructor Schwinn sau doar un pasionat al ciclismului’ ştii unde trebuie să vii…

ECHIPA BODYCOMBAT (România): Costin Bucura, Andreea Zaragiu, Irina Andreea Maxim, Cristina Constantinescu şi mulţi alţii… Nu rata cea mai agresivă parte din MOVE ON Challenge cu toţi aceştia. BODYCOMBAT™ PENTRU TOATĂ LUMEA! Numai prin Les Mills.

 

Cea mai bună echipă Kangoo, selecţie specială făcută de KINGA însăşi. Legenda Kangoo a pregătit cea mai bună echipă dintotdeauna. Membrii echipei vor să împărtăşească întreaga energie ce vine din această disciplină. Vino şi împărtăşeşte tot ce au ei de oferit.

 

Echipa Română de ZUMBA, motivată, nebună după dans, fidelă ideii de dans pentru fericirea sufletului. ORICINE O POATE FACE! ORICINE POATE DANSA. Echipa va participa de asemenea în MOVE ON Challenge… nu ai nicio scuză. Trebuie să vii!

 

Ana Georgescu este Instructor Certificat de Fitness şi Aerobic, dar şi Instructor de Gimnastică Ritmică. În 2011, a devenit Zumba® Education Specialist şi acum predă Zumba®. Este instructor de antrenamente şi profesor la convenţii şi conferinţe de fitness din toată lumea.

09:00 – 10:20 Bună dimineaţa Kangoo!

DISTREAZĂ-TE ALĂTURI DE CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ KANGOO

Locuri limitate (150) Înscrierile se fac pe 
[email protected]
10:30 – 11:50 Petrecere Zumba POWERED BY ZUMBA PRO ROMÂNIA Intrare liberă
12:00 – 13:30 MOVE ON CHALLENGE
Julio Papi, Per Markussen, ECHIPA BODY COMBAT, ECHIPA ZUMBA şi mulţi alţii!!!

 

Locuri limitate

Înscrierile se fac pe[email protected]

Pauză – Recompense / Premii MOVE ON CHALLENGE
14:00 – 20:00 ECHIPA INTERNAŢIONALĂ SCHWINN Înscrierile se fac la[email protected] 

Poţi să-ţi rezervi 2 ore, 4 ore sau 6 ore consecutiv!

14:00-14:55
15:00-15:55
Eva
Ciprian
Road to Heaven
Go with a flow
Low to high
HILL
16:00-16:55
17:00-17:55
Alexandra
Martina
Listen to your heart
Rhythm of the night
Extensive Interval
Low to high
18:00-18:55
19:00-20:00
Andrei
Eva
Challenge your pulse
Dance of Life
High end endurance

Fartlek

ÎNSCRIERILE SE POT FACE PÂNĂ LA 15 MAI 2013.

Unde? La FITNESS FESTIVAL BUCUREŞTI!
Când? În 19 mai, la ora 12:00, nu rata provocarea!

Despre ce este vorba?

Este o competiţie sau, mai bine spus, o „clasă-competiţie de Aerobic’ pentru toţi. Este o sesiune plină de energie. În primul rând pentru distracţie, în al doilea rând pentru a găsi „cursanţii zilei’. Împărţit în 20 minute de EASY AEROBICS FOR ALL, 20 minute de BODYCOMBAT™, 20 minute ZUMBA, 10 minute BODY WEIGHT CONDITIONING. Ultimele 20 minute sunt pentru cei mai buni 10 practicanţi dintre toţi, pentru împărţirea de recompense, premii şi multe altele! DISTRACŢIE pentru toată lumea!
Vei primi un număr în concurs, care va fi prins vizibil pe tricou. Apoi, uită de tot, vino doar şi bucură-te de această oră şi jumătate de fitness şi fericire. Este timpul să te MIŞTI!
Un juriu special compus din Antrenori MOVE ON, Zumba Pro Team, Les Mills şi Schwinn va selecta cei mai buni practicanţi dintre toţi cursanţii care vor participa la Challenge.Recompense şi premii pentru toată lumea… doar fi acolo!

PROGRAMUL SESIUNILOR

MOVE ON DANCE INTRO’: cu Per Markussen şi Julio Papi. Este timpul să dansăm. 20 de minute de Aerobic Dance pentru toată lumea.

 

KOMBAT ZONE’: cu echipa Body Combat. Este timpul să luptăm pe ringul de dans. 20 de minute de Martial Aerobics.

 

ZUMBA AFTER PARTY’: cu echipa ZUMBA PRO, dacă nu ţi-a ajuns PETRECEREA ZUMBA pe care ţi-am pregătit-o înainte!

 

THE LAST CHALLENGE’: Cu Julio Papi, Per Markussen şi o parte din ECHIPA MOVE ON. Vara e foarte aproape… de asemenea şi testul Bikini’!

 

AWARDS AND REWARDS’: Cu toată lumea pe ringul de dans. 20 minute pentru a afla pe cine a declarat juriul cursanţii zilei’: top 10… şi nu numai.

Adaugă un comentariu