Bentley Flying Spur W12 S – Poze și detalii oficiale

Bentley a pregătit o surpriză pentru fanii mărcii. Vorbim despre lansarea lui Flying Spur W12 S și promite performanțe maxime concomitent cu luxul cu care ne-am obișnuit.

Flying Spur W12 S se face remarcat printr-o serie de elemente metalice de culoare închisă în dreptul grilei și a ramelor blocurilor optice, prin finisajele din fibră de carbon, dar și prin apariția literei “S” pe diverse accesorii.

“Noul Flying Spur W12 S este cel mai performant sedan de lux. Îmbină o dinamică îmbunătățită și o putere mai mare a renumitului motor de pe W12 cu un exterior cu caracter și un design interior pentru clienții interesați de un Flying Spur cu și mai multă atitudine’, a declarat Wolfgang Durheimer, președintele executiv Bentley Motors.

bentley Flying Spur W12 S  (4)

Sub capota lui Flying Spur W12 S se află motorul biturbo de 6 litri care produce acum 626 CP și 820 Nm. Resursele sunt livrate prin intermediul unui sistem de tracțiune integrală cu o distribuție față – spate de 40:60. În aceste condiții, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 4,5 secunde, iar viteza maximă trece de 320 km/h.

Pentru un plus de dinamică, Flying Spur W12 S vine cu amortizoare calibrate special și cu modificări pentru sistemul de control al stabilității. Noul Flying Spur W12 S va putea fi admirat pentru prima dată în cadrul Salonului Auto de la Paris.

Adaugă un comentariu