BMW iX3 are prețuri în România care pleacă de la 67.600 €

BMW a comunicat prețul de pornire în România pentru primul său SUV electric, iX3: 67.600 €. iX3 este disponibil în două versiuni de echipare.

Citește și:

Tesla Model 3 se depreciază de cinci ori mai greu decât alte electrice

Prima Dacia electrică, Spring, apare într-un set de imagini neoficiale

File de istorie Opel: Kadett Impuls I, strămoșul electric al lui Corsa-e

La doar o săptămână de la prezentarea oficială, BMW iX3 primește și prețuri, inclusiv pentru piața din România.

Astfel, primul SUV electric de la BMW pleacă de la 67.592 € (cu TVA, sau 56.800 € fără TVA), acesta fiind prețul pentru versiunea de echipare entry-level Inspiring. BMW iX3 este oferit în versiuni Inspiring și Impressive.

Lista de dotări standard, chiar și pentru versiunea Inspiring, este foarte bogată, de la jante pe 19 inch, trapă panoramică şi vopsea metalizată, până la sistemul de navigaţie BMW Live Cockpit Professional. Sistemul de condus semiautonom BMW Driving Assistant Professional, asistenții de parcare, pachetul BMW Connected Drive Plus, Drive Recorder, faruri LED, suspensiile adaptive pe puntea față și scaunele cu reglaj electric sunt, de asemenea, incluse în lista de echipări standard pentru iX3.

BMW iX3 dispune de 286 de cai-putere, 400 de Newtoni-metru și, cu ajutorul bateriei de 74 kWh poate parcurge până la 460 de kilometri cu un singur plin.

Adaugă un comentariu