Prima Dacia electrică, Spring, apare într-un set de imagini neoficiale

Prima Dacia electrică de serie apare în imagini oferite de producător pentru câteva brevete înregistrate. Diferențele față de concept sunt minime.

Citește și:

Cinci greșeli frecvente pe care le fac șoferii cu sistemul de aer condiționat

Publicația maghiară e-cars a furnizat primele imagini cu Dacia Spring în versiune de serie, după ce producătorul a furnizat fotografiile cu ocazia înregistrării unor brevete. Nu știm nimic despre aceste brevete, dar știm că Dacia Spring nu diferă cu mult față de conceptul prezentat în primăvara acestui an și, implicit, nu se desprinde de imaginea lui Renault Kwid.

Așa cum a promis și producătorul, Dacia Spring va avea stopuri LED cu semnătură „dublu-Y’, dar și faruri full-LED. În mod deloc surprinzător, dimensiunile jantelor au scăzut considerabil.

Ce știm până acum despre Dacia Spring este că va avea autonomie de peste 200 de kilometri, calculată conform standardului WLTP. Prima electrică Dacia a fost descrisă de creatorii săi ca „vehiculul ideal pentru utilizarea de zi cu zi’ și promite să fie „cea mai accesibilă electrică de pe piață’. Asta înseamnă, teoretic, un preț mai mic de 19.000 €.

Dacia Spring, în versiunea de serie, va fi prezentată în 2021. Până atunci însă vom avea parte de noutăți Dacia la fel de importante, precum noile Sandero și Logan, care vor fi prezentate în toamnă.

via insideevs.com

Adaugă un comentariu