BMW M2 MotoGP SafetyCar – Poze și detalii oficiale

BMW a prezentat astăzi noul M2 Coupe MotoGP SafetyCar, mașina care va calma spiritele agitate din campionatul de MotoGP. Exemplarul pregătit de nemți va intra în acțiune în sezonul 2016 și a primit o caroserie vopsită în culoarea Alpine White. Totodată, Safety Car-ul va integra o serie de accesorii M Performance, elemente pe care BMW le-a anunțat tot în cursul acestei zile.

Dezvoltarea lui M2 MotoGP SafetyCar a durat 10 sătămâni și integrează un splitter frontal nou, o bandă de lumini LED, elemente din fibră de carbon ranforsată cu plastic și un eleron ajustabil. De asemenea, modelul a primit un sistem de frânare cu elemente din carbon ceramic, o suspensie M Performance și anvelope de circuit.

Citește și: BMW M2 Coupe este disponibil și în România

bmw m2 motogp safetycar (3)

La interior, scaunele sport sunt asistate de elementele îmbrăcate în Alcantara. Totodată, observăm un roll-cage și centuri de siguranță cu prindere în șase puncte.

Citește și: BMW M2 Coupe – Poze și detalii oficiale cu cel mai mic membru al familiei M

Sub capota lui BMW M2 MotoGP SafetyCar se află același motor de 3,0 litri care produce 365 CP. Sezonul 2016 de MotoGP va debuta pe 20 martie în Qatar și va include 18 curse pe cinci continente.

Adaugă un comentariu