BMW M2 primește și mai mulți cai din partea Manhart. Nici Lamborghini Huracan nu-i atât de puternic

BMW M2 a fost numit de mulți drept cel mai bun model M din ultima perioadă. Și pe bună dreptate. Bavarezul merge excelent, iar cei 370 CP și 465 Nm sunt suficienți pentru orice ai de gând să faci cu mașina.

Doar că specialiștii din cadrul Manhart nu sunt de acord, motiv pentru care au venit cu o serie de modificări consistente care au crescut resurusele motorului la 630 CP și 750 Nm.

bmw-m2-manhart-tuning-11

Din primele informații, Manhart a modificat turbina, intercooler-ul, unitatea ECU și sistemul de evacuare. De asemenea, Manhart oferă suspensii ceva mai sportive plus câteva elemente estetice interesante. Amintim aici de un splitter din fibră de carbon, de o capotă nouă, praguri laterale modificate și un eleron spate mult mai impozant.

bmw-m2-manhart-tuning-24

Jantele standard au fost înlocuite cu unule Manhart Concave One de 19 inchi încălțate cu pneuri 255/35 pe față, respectiv 285/30 pe spate. Nici interiorul lui M2 nu a scăpat de modificări. Vedem scaune Recaro, Alcantara și cusături aurii. Din păcate, oficialii Manhart nu au oferit detalii cu noile performanțe oferite de M2.

În versiunea de bază, M2 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,3 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/h.